Поздрав мор до тебе Горде, ми теквит, како не и поздрав до таа што то го лајкнала мислењето Мисс Ричи организаторката Ќе ја искористам приликава да ги поздравам и Литл Фејри (пак сега ќе ја пишев мисс ричи, гледаш мор од шо сакам да те поздравувам ) Твити, Кравче, Ангел-Адриана и Анабела. Ќе ги поздравев и гбките две ама лута им сум.
Отпоздрави Моира (од тебе делумно зависи желбава моја за патувањата ) и до даничап (а богами и од тебе, како што гледам со плановите за селидби ) ели25, марама, луничка, сите посебно мили (на луничка да и порачам да почне да си пишува некое книгуле зашто стварно има и што да каже, а и начин на кој совршено го доловува) тајгерлејди, благодарност за парчињата од Италија што низ толку сликовити и убави зборови ни ги сервираш колаче, лахалива, витормир, ким (ким ти опраштам за палачинките, ги преболев ) И чим почнав, поздрав и до лудото, сексибејби (хеј секси лејди... ) мишелљубов оти ме пресмејува и анат и славица ...и до Меу
Сара123, Серафима, кравче (која секад со потписите успева да ме разнежни дури и кога сум у чкљ расположење ко денешново, бтв ја обожавам расата ) После Анат, дефинитивно најдобриот модератор на фемина според мене (извини ако некоаш сум ти задала троа повеќе главоболки ) отпоздрав витомир, пошо светов би бил грд и досаден без различности... лудо, шпиунски те читам и не ретко успеваш да ме насмееш, моира и сите други со кои поделивме баеги страници со ставови на разни теми деновиве.
Ви благодарам на поздравот, поздрав и до вас, колешката ми Илипили, Буби, tweety26, Мис Ричи и ричи.аааа, Сефора, Кравче и Жапче и Абеја
Фала мила, еве ти поздравче назад. Бидејќи си паметна и мила девојка. И бидејќи се надевам ќе ја сфатиш шалата
Гајле ми е ако си лута,и јас ти сум ама пак ќе те поздравам . Поздрав до Колешка ми Гордичот,Дивајнчето,Ади,Твити,Буби,Лудото,Дузи,Серафима,Либера. Повелете новогодишни подароци од мене за вас
До Rosebush Divajn Tweety Kim AnuskaNESTLE Cigarce Gorde Lilbaby Mrs.Cuper Thelittle17 Поздравив само 10 бидејќи дозволени се 10 смајлиња! Инаку многу по долга ми е листава да си знаете, златни девојки : ) Убава вечер ви посакувам, и многу многуууу љубов! mwa