Поздрав до LittleFairy Најпосебен поздрав.. И јас имам сестра, а да се има сестра значи дека никогаш нема да си сама!
Поздрав назад до сите кои ме поздравиле,ви благодарам на посветеното внимание и на тоа што ви текнало на мене,секако дека многу ми значи. И огромна,топла прегратка до Serafima,L-enna,Miss.Ricci,Libera,Shelea,LittleFairy,creshicka,ljubam. Затоа што сте прекрасни,прекрасни во секоја смисла на зборот. И затоа што секоја од вас е Човек. А верувајте ми,ретко кој е.
СП до Јагода123. Обожавам да те читам, шириш таква позитива! Баш ми е мило што ти е преубаво кај дечко ти
И до тебе еден преспецијален,и целово напишано,е преточно , дека да имаш сестра значи да не си сама... Да ти кажам многу мила ми стануваш во последно време, еден огромен и до тебе,стварно си прекрасна како личност
the regulars Сара123, Серафима, кравче, Анат, лудото19, Моира + голем СП до stetoskop...па кај си бе жено, не се среќаваме више низ нашиве теми Ако случајно не се “видиме“ тука порано, среќни празници и многу здравје и среќа. Намерно не посакувам други работи, да не ја полнам многу листата за Дедо Мраз. И онака се' друго произлегува од овие две...нешто порано нешто покасно. А да и до Yowannty (извини ако погрешно го напишав) којашто вчера баш ме натера да прочепкам шо мислења има. А за сите оние кои ги испуштив а си ги поздравив во мислите + за поздравените тука, еве малку сонце...допрва ќе почне да ни' фали. Спојлер
Фала витомир, отпоздрав виртуелно се предозиравме со кафе денеска, па еве едно разредено со малку млеко од мене. Спојлер И најдов нешто за kravce...(морам да признаам случајно налетав иначе немаше да досаѓам по 100х на темава) Специјално за тебе: Спојлер Едит отпоздрав julie77...извини вака склопено во ова мислење, ама незгодно ми е па доле да пишам, се си мислам некој модератор ќе почне да трча по мене со метла ... виртуелно и до некаде заслужено Може салепче? Со овие “цилиндриве“ шо сегде различно ги викаат Спојлер
Сп до Спојлер girl-miri,Little-Fairy, rici.aaaa, NyanCat, srcekrsacka,kravce, DivineButterfly, Libera, твити26,Џули, Јуле,Сефора, Лилбејб, Еленааа, анабел-а, АнаКаренина,ким, црешата,илипили,ади8, Горданчето,мис.Ричи, ДАнгел, даничап, Хипстер,Сара123, тајгерлејди, Глоси-грл, грин ајс, грин, Ашлинг, Јипман, The.Princess, Јагода123, Мишелљубов,Сноу Квин, Лена,роузбуш,љубам,хепигрл, ангелофарх, анатх,анабанана, очила,теаче, колаче99 Ве поздравувам со 1 песна http://www.youtube.com/watch?v=bu7h_md33So