Знам дека никогаш нема да прочита, ама сакам да си ја поздравам свекрва ми. Преска кога пробував комбинации, таа ми беше стручно жири и главна со апаратот. Шивачка беше до пред некоја година, си ја биваше многу, ама сколиозата не и дозволи да продолжи. Ме праша зошто се сликам, и кажав за девојките од фемина да ми дадат совети. И во еден здив рече: Е па поздрави ги! За да биде и реален поздравот, сега веднаш ќе и го однесам омилениот десерт-араванија! Воедно поздрав и до оние што ја сакаат араванијата (раванлија)! Спојлер
До професорицата 18+ Спојлер Ги предадов двете семинарски и тоа пред да истече временскиот рок SUCK IT BITCH OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOUO OU UOU OUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU VAUF VAUF VAUF VAUF VAUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU VAUF VAUF
поздрав до сите девојки што си се спремат за убав дочек на новата година и им посакувам се најубаво да им биде во нареднава година,на сите феминки што бевме сите заедно тука и си помагавме сите заедно и се дружевме.... на цел тим ФЕМИНА среќна нова година и сите девојки и момци на форумов се најубаво
СП до сите што гаселе светло во дневна и кујна и брзо трчале до својата соба за да не бидат фатени од злобните и страшни духови и чудовишта
До Антигонна,фина нова девојка со фина смисла за хумор И до сите оние кои редовно ги поздравувам,си знаете кои сте,се вратив на форумов
Одамна си немам никого поздравено. Сакам да си ги поздравам Дивајн,Даничап,Љубам,Дузи,Трендафилка,Сара,Лудото,Анабела,Боа и до чоеков над мене ^^ Легендарниот Јипмен . И поздрав до The.Princess затоа што ме подлажа да и стегнам лајк на Киндер чоколатцата што и ги праќа на I.love.you.lips. Ви посакувам среќни празници,многу љубов,здравје и среќа
Hipster, Oxymoron, Nymeria, Nevermore, innablood, tigerlady... Не знам дали сте слични, ама јас често ве мешам И до Serafima, Antigonna, Micheleljubov, Divinebutterfly, ilipili, Scar.Tissue, L- enna, Peppermint, PeaceLoveBasketball. Мојата желба за вас, за претстојната година: "...I hope you will have a wonderful year, that you'll dream dangerously and outrageously, that you'll make something that didn't exist before you made it, that you will be loved and that you will be liked, and that you will have people to love and to like in return. And, most importantly - that you will, when you need to be, be wise, and that you will always be kind."