сп до моите срцки феминки до сите кои ме поздравија и не ме поздравија до сите оф и онлајн и до админките
Денес сакам да упатам поздрави до повеќе девојки, па ќе почнам: Оффспринг- знам дека и да не ми пише, секогаш ме чита по форумов!(исто како и јас) Скај Ејнџел- затоа што е многу убава и искрена! Вајлд Чајлд- ми се допаѓа типот на музика кој го слуша! баш би сакала да знам како изгледа! Гоу Грл- ми стана многу мила, интересна и забавна! Кате21- затоа што беше искрена кон мене и ми рече “те знам по големите гради!!!“ Озбилна Жена- знам дека во нејзините очи оставив убаво мислење за мене! Лолипоп23- не те заборавам мила, секогаш те читам! Спичлес- имам чувство дека ги чита моите постови! Винтер Грл, Бројчето, Ангелче, Докторката, Лукс... ааааа.... сега морам еден најспецијален поздрав да упатам до нашата веќе подзаборавена Лепотичка Јоко! се сетив на неа, бидејќи слушам од другата соба на тв пее големиот љубовник Дадо со неговата Љепша од ночи!!! Станав на цела мака да го видам каков е! лелееее.... ама беше убаво облечен! ( )
Сакам да си ги поздравам сите мои омилени феминки Ве сакам женски,највише ми фалите А сп сакам да упатам до гоу...фала на поздравот мила,баш ме засрами со изјавата
сп до гоу, спичлес, лижавка, анннни, трендафилка, докторката, вики44е, вајлд, ангелче, багуф4е,оззи, оффи, виножитка, кате 21, катја(која ми недостига малата) , мацуш, мис индепендет, бона бонбона... (останатите во наредната прилика) лав ју грлссс
Ангелчее благодарам многу, еве и јас те поздравувам тебе. И гушка ти праќам и бакнеж Специјален поздрав исто така до Сесилија.
Благодарам хепигрл, еве јас се пронајдов во поздравот Инаку ти кочанчанка си? Јас мислев единствена сум