Ова ќе биде долго, сп до оние чиишто постови редовно ги читам. Spoiler -анабел-а -либера -роузбуш -везилка -даничап -илипили -ЕјнџелофАрх -Хипстер -Лилбејби -крејзилејди -Дузи -Лудото19 -мишела -Онортиселф -Џокси -љубам -Мишелљубов -Сефора -Жапче -Трендафилка. И сите машки членови на форумов, бидејќи се множите, полека но сигурно.
Aааајде една Новогодишна, ретроспективна Поздрав назад за Либера, Сара123, Џули, Анат, Лахалива, Хипстер, и ако има уште некој што не ми текнува во моментов, да не ми се лути и да и прости на мојата скромна меморија, одамна се поздравиве ама и јас одамна не сум пишала тука Поздрав девојки, мило ми е што сум оставила впечаток кај секоја од вас бидејќи и вие спаѓате во дел од тие феминки кои оставиле многу добар впечаток кај мене. Поздрав и до Л-ена, Тенкаи, да си најдете спокој во љубовта бидејќи знаете и вие ко мене да забушавате на тоа поле. За Кравче и Битерсвит еден екстра поздрав, бидејќи кога и да ги прочитам ми се разубавува денот, едната бидејќи е уникат, а другата со своите случки во нејзината Утопија. Поздрав и до Трендафилка, Ана Каренина,Магнолија, Љубам, МСкорпионка, мимс89 обавезни на мојата дневна листа на читање, Идонеа која ретко се појавува ама кога ќе се појави вреди да ја прочиташ. Поздрав за нередовните Жапче, Најубава, Тедигреј, Синтија, Штрумфета93 и Старфиш, ве читав уште пред да се зачленам и криво ми е што не пишувате веќе толку често. А од мажите на форумов ќе ја поздравам Лилит, бидејќи е поголем маж од многу што ги знам.
Специјален поздрав до феминките кои неколку месеци ги ''замарав'' во темата универзитет Гоце Делчев-Штип (и во ЛП) Ве поздравувам и ви се заблагодарувам,вашите одговори ми помогнаа многу
Одамна ги имам на ум сликиве, и се заборавам да ги постирам. Специјално за Сара, на ум ми беше откако ја сликав дека тебе ќе ти се допадне многу. Ако имаш прилика да одиш, верувам ќе ти уживаш. Цариградски поздрав, или што вика другарка ми, абе баш sultan instead of the sultan
Е така, ги пишав имињата прво на ливче да не изумам некого, Најспецијални поздрави до Hipster, lunicka, danichap, AnaKarenina, Serafima, Annath, Trendafilka, zhap4e, Marama, Libera, kravce, Moira, anabel-a. Ми ја збогативте изминатава година! И се што сакате да ви се исполни во Новата...
Најспецијален поздрав до Горде и Џули. Благодарам на поздравот На здравје нека ви е јас нема да ве дружам со чаша вечерва да не им се вратам дома пак весела
Jaс сакам многу ама многу да ја поздравам Љубам,зашто стварно е прекрасна личност, уживам да ја читам, и сликите во ваши лични професионални фотографии и се повеќе од професионални.Немам зборови, едно огромно,најголемо браво, незнам што повеќе да кажам....
Сп до: rosebush Rose96 anichka94 pamelche rici.aaaaa Gordana10 Trendafilka RainBow marama I.love.your.lips Jagoda123
Поздрав назад до kolache.99 И нај СП до starbucks Твоето отсуство ептен е забележително, му недостасуваш на форумов!
Хм,некои што сакам. Горде (се изнамачивме мор на четон додека се најдеме) , Кимка,Дивајнбатрфлај (знаеме дека не бегаш ) Исто и до: Ana.Jones DAngel The.Princess pamelche perlaa ilipili Lahaliva I.love.your.lips tweety26 Anna-Banana rosebush rici.aaaaa И до сите што го обожаваат Сашко Коцев , и се смеат до солзи кога го слушаат легендичка бе