Евее Spoiler ines.h Tinkerbelll AnaKarenina blaa SweetChild anichka94 LittleFairy Libera lunicka creshicka Emma89 BeYourself pamelche Rose96 Ingvild sweet-star T.e.d.d.y Katerinceee Chocolate.me Umbrella22 Micheleljubov koritsaki ludoto19 Gordana10 Lux k.i.m Miss.Ricci rici.aaaaaaaaa Sara123
До сите оние со кои редовно си се читаме, советуваме и поздравуваме да не правам листа по стопати, си се знаете
Еден новогодишен поздрав до сите вас, се што сакате да ви се исполни во новата година, многу здравје и среќа! Кај и да одите најубаво да си поминете, и Spoiler Се што ви лежи на срце да ви легне во кревет.
Нова сум тука,па ајде едно поздравче до сите,комплет Да ве почестам со моите палачинки,не барам слики од интернет
Peppermint Ти посакувам 2013 да ти е најплодна и најсреќна година до сега! Поздрав и до сите девојки, со најубави желби за здравје и љубов
I.love.your.lips абе што да ти кажам еден профешнл, али за спомен и дуго сечање се супер Ти посакувам и наскоро да отидеш и да направиш уште поубави и подобри од моите, а верувај ми има и те како што да сликаш Spoiler
СП до LilBaby и до нејзиниот аватар. А и уште од поодамна сакав да ја поздравам, една од поомилените форумџики ми е.
До оние што им текнува и ги правеле овие новогодишни синџирчиња од колаж. Јас многу ги сакав, ги ставав кај што ќе ми текнеше. На ѕид, на кревет, на фрижидер, на елка :geek:.
ЛитлФејри - те поздравувам назад.. СП и до Глоси Мис.Купер Прирамитка Трендафилка Лилит Хипи (те нема или.. ) Виножитка Кимка и позз до сите др. кои си ги поздравувам обично: Spoiler натич тхе-гирл1 памелче сомеонеспециал и др. (ги заборавив )
Јас да ве отпоздравам и плус да поздравам уште неколку мои драги ликови овде кои ги читам и следам постојано. Морам фајнл тач како лани да направам со сите тертипи, марифети. НЕМА потреба од поединечно лајкување, навистина. 2012 ја испраќам со огромен поздрав. Spoiler Дивајн, МишелЉубов, Јипи, Катеринче, Елена, Старбакс, Тинкербеллл, Кравче, Дала, Либера, Ади, Колаче99, Серафима, Сара123, МисРичи, Битерсвит, Хипстер, АнаКаренина, Јуле, Лудо, Марама, Либера, ТедиМече, Анабелка, Лилит, Тинкербелл, Најубавата (што сега и на табло ја има ), Тренди, Дузи ИСТРАГА , Љубам, Боа, Жапче, Кенди880, Куперка, Јагода123, Цигарче, Црешка, БлекСвон, Смајли, Џингрлака Сузе , Луничка, Лолита. Сигурно некој заборавив, но тоа е. Премногу сте за да се сетам на секоја посебно. Нека не ви биде среќна само вечерта 31ви наспроти 1ви, секој ден да ви биде среќен, за секој/а посебно имам една желба: да сте секогаш насмеани, здрави и живи. Она што можете сами да си го остварите - остварете го. Не чекајте од некој друг. Ако сакате очајно паричката да ви се падне - наместете ја. Не една, нека ви паѓаат парички секој ден. Да си к'снете тоа што ви се присакува на душичката, не одбивајте, греота е. Се најдобро, останете свои.