Специјален поздрав до...

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Pennyroyal, Dec 30, 2009.

1. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Лилбејб поздрав и до тебе :*

Поздрав и до Лакримоса :) Tи посакувам многу среќа во новата врска, љубовта и сексот никогаш да не згаснат :D

Lacrimosa, LOmikol and LilBaby like this.
  2. kolache.99

kolache.99 Популарен член

Најспецијален поздрав до LilBaby :* :hug:

Attached Files:

LOmikol and LilBaby like this.
  3. Idonea

Idonea Истакнат член

Можеби 2-3 пати сум проверила дали некој ме цитирал или именувал. Зошто? Навистина незнам, можеби затоа што не се сметав за форумџивка која паѓа во очи, или чии мислења некого допреле, му се допаднале на некого, дека направиле позитивна промена во нечиј живот...

Денес добив прекрасно изненадување. Случајно го пребарав своето име и забележав дека токму неколку форумџивки кои и кај мене оставиле одличен впечаток ме поздравиле, и дека тоа што не сакам да водам некои тешки полемики со било кого овде а по однос на нејзин/негов личен став не значи дека не сум забележана.
    . YOU MADE MY DAY! Предновогодишно ! :rofl:
    Ме радува фактот што гледам дека најактивните фемки (кои горе-долу се знаат) се отворени за новите членови.

За да не сум надвор од темата, ќе ги поздравам оние кои најрадо ги читам и оставиле силен впечаток кај мене. Видов забелеши по однос на тоа дека не пишуам често , ветувам дека во 2013 ќе бидам поактивна во сите теми
    Како и да е, ги поздравувам Nymeria, marama и Plavusa.17, девојки со чии мислења често се согласувам, кои радо и редовно ги читам и на чии ѕвездички многу се радувам :)
    Неможам а да не го надополнам списокот на омилени фемки и со mims-89, Tenkai, Lilit, Trendafilka, CIA, Shelea, ljubam, Doozy, Adi888, Gordana10, ludoto19, anabel-a, Ariel, Lacrimosa LilBabyи верувам дека заборавив уште некоја... девојкиве ми се пример за одлични форумџивки - со свои ставови, секогаш убаво напишани постови, не влегуваат во безпредметни расправии.

Поздрав и до останатите фемки. Не заборавајте дека утре не е важно каде сте, па ни со кого сте... битно е кој го носите во срцето.
    Среќни празници, ви посакувам се најубаво
    Со љубов од Идонеа :*

LOmikol, Trendafilka, CIA and 10 others like this.
  4. Dala

Dala Популарен член

Сп бек до the-girl1
    :*

LOmikol and the-girl1 like this.
  5. anuskaNESTLE

anuskaNESTLE Популарен член

Јас сега ќе си ја поздравам Мимс-89.
    Најспецијален оти и ги листав мислењата, каде случајно пред тоа налетав на нејзини две три мислења кои сошвршено се преклопија со мои размислувања.
    А и имам веќе кажано дека според мене тоа е девојка со доста реални и цврсти ставови, а воедно и една права културна и убава дама.
    Убава велам, не ја знам, ама така виртуелно си ја доживувам додека ја читам :)

Дефинитивно те поздравувам со утринскиот ритуал, за почеток топла соба, за успешно станување од кревет (мене оваа година за на факс, дечко ми ме брка од кревет за да станам и сама печка да си пуштам, а до лани на раат си спиев на топло под ќебе додека друг не уклучи греење).

mims-89, LOmikol, Lepaaa and 2 others like this.
  6. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Денес ми се заредија поздрави :$ Не факултетска листа, ама сигурно листа на пријавени за испит :D

-Анушке, тебе не сум те поздравила оддамна :)
    Мимс-89, ете сега ме потсети ќе ја поздравам и нејзе, светлосни години не сум ја поздравила :)
    И стандард Јуле, ама денес со причина :!:
    Јадев домашни кабаски, жими мајка ми еј, си реков Ај еден залак у име на Јуле, знам колку ги сака :lol:
    Гледаш како памтам ситници јас :rofl:
    и едит поздрав бек и до Идонеа :*

Jа ви по некоја индиска храна :D

7. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Нај СП до Ammy.Lee,Libera,I.love.your.lips и Lilbaby! Ви благодарам за поздравите девојки,прекрасни сте! Едни од моите најмили феминки што си ги сакам на форумов :) Лилбејби повеќе да ни пишува,а еве и јас се надевам повеќе да ве дружам во оваа нова година што ќе почни. Ви посакувам и вас убаво да си помините,убава година и да останите такви мили и паметни :* :* :* :*

П.С. И еден СП од мене до ludoto19 што не спие како мене :D :*

8. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Oтеков у темава :| :| :| :lol:

Aј и до тебе жено, не спијам оти си легнав попладне, па одремав, ненормална несоница ме мавна :D
    уште малку и ќе си легнам бе, досадно ми е,на Kантер сите другари ми се оффлајн :lol:
    Cи направив ја монолог, денес ме фатија будалите посебно
    пошто јас сум по храната, секад со храна поздравувам :D

LOmikol and Divinebutterfly like this.
  9. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Не сакам да правам долги списоци, имам многу драги особи овде :) .

Сакам само да ве поздравам сите, сите сте на некој начин посебни. Смешно звучи оти никој не се знаеме лично, само виртуелно ама сепак... Отпоздрав до оние кои ме поздравиле.

Сакам да ви посакам само Среќна Нова година(иако е рано за тоа нели ама предвреме :) ). Каде и да чекате да си поминете најубаво, само успеси да ве следат следнава година, љубов и се тоа да си имате. Помалку разочарувања, негативности, или воопшто да ги нема...

Ова и сама на себе си го посакувам, очајно ми треба многу подобра година од оваа која помина.

Cheers to the New Year, 2013 :o, каде одлета времето :) .

10. rici.aaaaa

rici.aaaaa Популарен член

Денес нема ниту јас нема да правам список туку едноставно ке напишам
    новата[​IMG]
    На сите феминки и феминци им донесе многу здравје срека љубов пари ма се се што ке посакаат Бидете многу
    многу среќни

11. simpaticnaa

simpaticnaa Истакнат член

И јас сакам да ги поздравам сите и да им ја честитам Новата Година,во неа само да имате убави моменти и секако здравјето да ве служи :)

12. vitomir

vitomir Нов член

Поздрав до сите мои драги феминки,да не ги набројувам ке си се пронајдат. ;)

tweety26, rici.aaaaa and tessie like this.
  13. Katerinceee

Katerinceee Популарен член

Специјален поздрав до СИТЕ!!! :* :* :hug: :hug: :dance: :sun: :f: :o: :ninja:

tweety26, Elennaa, anichka94 and 4 others like this.
  14. Glossy-girl

Glossy-girl Популарен член

Поздрав до мимс-89!
    Освен тоа што има изградено стил кој си го негува и изгледа совршено надворешно, таа зрачи со убавина и внатрешно.

~

Поздрав и до оние што не се замараат со Нова Година и ќе си ја поминат во домашна атмосфера со личностите што си ги сакаат!
    Каде и да сте, имајте убав помин денеска!
    Бидете паметни како што сте убави, и повеќе пијани од среќа и љубов, отколку од алкохол :)

mims-89, Lepaaa, tweety26 and 4 others like this.
  15. tessie

tessie Форумски идол

Anath, calliope, DigY, girl-miri, Hipster, ilipili, kravce, ludoto19, MandyLane, mims-89 Moira, MSkorpionka, rici.aaa, Sara123, Serafima, Trendafilka, vitomir, XMan (намерно ве подредив по азбучен ред, нејќам да ве дискриминирам :!: )

Не мислете само на вечерта, искористете го убавото време и прошетајте. :)

Annath, Moira, mims-89 and 13 others like this.
  16. sweet-star

sweet-star Популарен член

Специјален поздрав до сите феминки.Ви посакувам среќни Новогодишни и Божиќни празници и новата 2013 година да ви биде исполнета со многу радост,здравје и љубов. :* :) :d: :d: :d:

Lepaaa, tweety26, girl-miri and 2 others like this.
  17. Someonespecial

Someonespecial Free-minded aesthete

СП бек до The.Princess :* :* :hug:
    И СП до сите кориснички, ви посакувам среќни новогодишни празници и се најубаво :) :*

Gordana10 likes this.
  18. girl-miri

girl-miri Форумски идол

јас да ги поздравам оние што цела година си ги поздравував за последно ве поздравувам да си знаете :D :D да де за ова година :D :D
    :!: а тие што не сум ги запознаела поубаво се надевам во нареднава година ке си се поздравуваме и ние :D

поздравце до сите :hai: ајт нареден поздрав во другата година ;) :D

tweety26 and Gordana10 like this.
  19. LittleFairy

LittleFairy Популарен член

Горде :*
    Витомир дека сака сонце :D
    Глоси
    Кимка
    Ана.Џонс
    Вестлајф
    Калопеа
    Далиштето
    грл-мири
    илипили
    памелче,перлита
    паскетловебаскет
    морети
    дивајнбатрфлај

20. PeaceLoveBasketball

PeaceLoveBasketball Истакнат член

Би сакала во оваа прилика да ги отпоздравам сите кои ме поздравиле,фала ви девојки,и да се извинам што кратко се повлеков од форумов,но имав доста семејни проблеми.
    Прекрасни сте.