Лилбејб поздрав и до тебе Спојлер Поздрав и до Лакримоса Tи посакувам многу среќа во новата врска, љубовта и сексот никогаш да не згаснат
Можеби 2-3 пати сум проверила дали некој ме цитирал или именувал. Зошто? Навистина незнам, можеби затоа што не се сметав за форумџивка која паѓа во очи, или чии мислења некого допреле, му се допаднале на некого, дека направиле позитивна промена во нечиј живот... Денес добив прекрасно изненадување. Случајно го пребарав своето име и забележав дека токму неколку форумџивки кои и кај мене оставиле одличен впечаток ме поздравиле, и дека тоа што не сакам да водам некои тешки полемики со било кого овде а по однос на нејзин/негов личен став не значи дека не сум забележана. . YOU MADE MY DAY! Предновогодишно ! Ме радува фактот што гледам дека најактивните фемки (кои горе-долу се знаат) се отворени за новите членови. За да не сум надвор од темата, ќе ги поздравам оние кои најрадо ги читам и оставиле силен впечаток кај мене. Видов забелеши по однос на тоа дека не пишуам често , ветувам дека во 2013 ќе бидам поактивна во сите теми Како и да е, ги поздравувам Nymeria, marama и Plavusa.17, девојки со чии мислења често се согласувам, кои радо и редовно ги читам и на чии ѕвездички многу се радувам Неможам а да не го надополнам списокот на омилени фемки и со mims-89, Tenkai, Lilit, Trendafilka, CIA, Shelea, ljubam, Doozy, Adi888, Gordana10, ludoto19, anabel-a, Ariel, Lacrimosa LilBabyи верувам дека заборавив уште некоја... девојкиве ми се пример за одлични форумџивки - со свои ставови, секогаш убаво напишани постови, не влегуваат во безпредметни расправии. Поздрав и до останатите фемки. Не заборавајте дека утре не е важно каде сте, па ни со кого сте... битно е кој го носите во срцето. Среќни празници, ви посакувам се најубаво Со љубов од Идонеа
Јас сега ќе си ја поздравам Мимс-89. Најспецијален оти и ги листав мислењата, каде случајно пред тоа налетав на нејзини две три мислења кои сошвршено се преклопија со мои размислувања. А и имам веќе кажано дека според мене тоа е девојка со доста реални и цврсти ставови, а воедно и една права културна и убава дама. Убава велам, не ја знам, ама така виртуелно си ја доживувам додека ја читам Дефинитивно те поздравувам со утринскиот ритуал, за почеток топла соба, за успешно станување од кревет (мене оваа година за на факс, дечко ми ме брка од кревет за да станам и сама печка да си пуштам, а до лани на раат си спиев на топло под ќебе додека друг не уклучи греење).
Денес ми се заредија поздрави Не факултетска листа, ама сигурно листа на пријавени за испит -Анушке, тебе не сум те поздравила оддамна Мимс-89, ете сега ме потсети ќе ја поздравам и нејзе, светлосни години не сум ја поздравила И стандард Јуле, ама денес со причина Јадев домашни кабаски, жими мајка ми еј, си реков Ај еден залак у име на Јуле, знам колку ги сака Гледаш како памтам ситници јас и едит поздрав бек и до Идонеа Jа ви по некоја индиска храна
Нај СП до Ammy.Lee,Libera,I.love.your.lips и Lilbaby! Ви благодарам за поздравите девојки,прекрасни сте! Едни од моите најмили феминки што си ги сакам на форумов Лилбејби повеќе да ни пишува,а еве и јас се надевам повеќе да ве дружам во оваа нова година што ќе почни. Ви посакувам и вас убаво да си помините,убава година и да останите такви мили и паметни П.С. И еден СП од мене до ludoto19 што не спие како мене
Oтеков у темава Aј и до тебе жено, не спијам оти си легнав попладне, па одремав, ненормална несоница ме мавна уште малку и ќе си легнам бе, досадно ми е,на Kантер сите другари ми се оффлајн Cи направив ја монолог, денес ме фатија будалите посебно пошто јас сум по храната, секад со храна поздравувам
Не сакам да правам долги списоци, имам многу драги особи овде . Сакам само да ве поздравам сите, сите сте на некој начин посебни. Смешно звучи оти никој не се знаеме лично, само виртуелно ама сепак... Отпоздрав до оние кои ме поздравиле. Сакам да ви посакам само Среќна Нова година(иако е рано за тоа нели ама предвреме ). Каде и да чекате да си поминете најубаво, само успеси да ве следат следнава година, љубов и се тоа да си имате. Помалку разочарувања, негативности, или воопшто да ги нема... Ова и сама на себе си го посакувам, очајно ми треба многу подобра година од оваа која помина. Cheers to the New Year, 2013 , каде одлета времето .
Денес нема ниту јас нема да правам список туку едноставно ке напишам новата На сите феминки и феминци им донесе многу здравје срека љубов пари ма се се што ке посакаат Бидете многу многу среќни
И јас сакам да ги поздравам сите и да им ја честитам Новата Година,во неа само да имате убави моменти и секако здравјето да ве служи
Поздрав до мимс-89! Освен тоа што има изградено стил кој си го негува и изгледа совршено надворешно, таа зрачи со убавина и внатрешно. ~ Поздрав и до оние што не се замараат со Нова Година и ќе си ја поминат во домашна атмосфера со личностите што си ги сакаат! Каде и да сте, имајте убав помин денеска! Бидете паметни како што сте убави, и повеќе пијани од среќа и љубов, отколку од алкохол
Anath, calliope, DigY, girl-miri, Hipster, ilipili, kravce, ludoto19, MandyLane, mims-89 Moira, MSkorpionka, rici.aaa, Sara123, Serafima, Trendafilka, vitomir, XMan (намерно ве подредив по азбучен ред, нејќам да ве дискриминирам ) Спојлер Не мислете само на вечерта, искористете го убавото време и прошетајте.
Специјален поздрав до сите феминки.Ви посакувам среќни Новогодишни и Божиќни празници и новата 2013 година да ви биде исполнета со многу радост,здравје и љубов.
СП бек до The.Princess И СП до сите кориснички, ви посакувам среќни новогодишни празници и се најубаво
јас да ги поздравам оние што цела година си ги поздравував за последно ве поздравувам да си знаете да де за ова година а тие што не сум ги запознаела поубаво се надевам во нареднава година ке си се поздравуваме и ние поздравце до сите ајт нареден поздрав во другата година
Горде Витомир дека сака сонце Глоси Кимка Ана.Џонс Вестлајф Калопеа Далиштето грл-мири илипили памелче,перлита паскетловебаскет морети дивајнбатрфлај
Би сакала во оваа прилика да ги отпоздравам сите кои ме поздравиле,фала ви девојки,и да се извинам што кратко се повлеков од форумов,но имав доста семејни проблеми. Прекрасни сте.