Поздрави и честитки од кравското до феминското семејство со најубави желби за убави години (нека стои подолго и нека трепка) http://www.youtube.com/watch?v=n37_PFLHfp0 http://www.youtube.com/watch?v=Q5CGRPE9UqI
Среќна Нова 2013 на сите Здравје, љубов, многу пари, многу дечковци, патувања, забава, и лудории со песната http://www.youtube.com/watch?v=XOEnDEA3mbA
Tрендафиљо моме, баш пријатно ме изненади со новогодишната CMC Jа ти мрсно мевце, знам дека го обичаш и уште еден поклон, доста корисен и неопходен, само за самоуверени моми,моми што знаат што је лепо бре 3а здравје и долг живот на Xуго Spoiler
CП до: Kretenkata-Zalubena g----eftiniot TracDevojka bozestvena arhangel sakamdaoslabam (леле ников ) EvtoSmekerot zavodliva1 Hurem.Ohrid ALFALEVEL Ubavataa
До bittersweet Пошто ми е една од омилените феминки тука Те поздравувам многу, среќна нова година, мислам дека дедо мраз ти го даде најубото поклонче , Ти гарантирам дека си добра Имај лесна бременост Те гушкам
... до Лудото, за супер новогодишниот подарок, фала ти, ќе се најде. Во виното е вистината, значи на пијано сум ти пуштила смс честитка, ама без ниту една грешка реално, од срце беше значи
Најспецијален поздрав до bittersweet! Денов убаво ми тргна, ми почна со твојот пост & i'm so happy for you.
Најнајнајспецијален и Новогодишен поздрав до суперфеминките : Micheleljubov (секој пост паѓање од смеење (и страв од тенчинаге) ) WildCherry (да одиш низ животот како што го удираш десниот директ во фокусерот ) honorthyself (продолжи да пишуваш, зарем и можеш да се откажеш кога еднаш го почуствува мирисот на сцената ) mims-89 (Жељко згрешил, место тело вретено тело песочен часовник, ретка комбинација на интелект и физикус, респект :up: ) tessie (ретко ме поздравуваат ама затоа кога ќе си го видам името ваков сум , со ќеиф ќе те читам) и до момците : EleMental (ми заштедуваш постови колега, кратко, јасно, концизно и секогаш во срж на проблемот) YipMan2 (хумор на кило, паѓање од столче загарантирано ) Ph0enix (одлични совети и ставови, респект) Нека Ви биде новата 2013 незаборавно доживување и нека ви донесе многу љубов, среќа и успех .
СПД СИИИИИИИИИИИТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ИИ СРЕЌНААААААААА НОВА ГОДИНА ИИ МНОГУ ЉУБОВ, СРЕЌА ЗДРАВЈЕЕЕЕ И СЕ НАЈ НАЈ ВО НЕА
Новогодишен специјален поздрав до: Администраторите и модераторите на Фемина До: Потоа, сп до : Марли, Озбилнажена, Перла, Мимс, колешката ми Илипили, LittleFairy, francais, Буби, памела, Кате21, енца, БоаВиста, грл - мири, Мис Ричи, ричи.аааа, Лудото, Дузи, Трендафилка, Љубам, Дала, Ади, Луничка, Серафима, Катеринче, Кравче, Жапче, Ким, Реин, Хипица, Ема.Ск, Нати44, Теа4е, Моира, МСкорпионка, Антонина
Лудото . За синоќа, ме изненади пријатно, ах колку ми беше мило кога ја прочитав пораката . Насмевка од уво до уво .
до мама....ја замолувам да престане да се дере низ дома дека пафкам,сеа цела година ќе ме пукне за тоа
Ај еден мал список, сакам да ги поздравам сите што во последно време многу ги читам, што ми оставиле впечаток,а некои ке си се пронајдат што знаат да ме насмеат до солзи,и со некои што сум си пишувала на чет,некои од чиста мира, а и оние кои веќе си ги поздравувам... Glossy-girl PeaceLoveBasketball Ingvild Gordana10 k.i.m Katerinceee ljubam Ana.Jones Sweet.Child Wild.Child Lux Hipster Shelea Someonespecial Trendafilka Micheleljubov Yipman2 vitomir DAngel DivineButterfly kravce bittersweet Snow-Queen Doozy Nymeria zhap4e anabel-a ludoto19 Libera rici.aaaaa marama Ana-Banana calliope I.love.your.lips pamelche perlaa LilBaby lunicka tea4e Stoimenovska bluegirl7 julie77 Cacy danichap Oxymoron AnaKarenina tweety26 Bubbi Adi888 Jagoda123 The.Princess anichka94 Elennaa Emma89 Lepaaa simpaticnaa mims-89 tessie sweet-star girl-miri kolache.99 Idonea Rose96 rosebush Mermaid90 Ammy.Lee Малку сте, а?