Добро мор, извини што те поздравив, па и снег ќе врнело Немој ова со снегов да не си го вратам поздравов назад Така мор ќејф ми беше да те поздравам И поздрав бек до колаче
Сп.... до сите роднини и пријатели во диаспората ! (за вас плаче мајка егејска)* http://www.youtube.com/watch?v=BhIt-eahR4M
Е значи сТрам да ми е, темава повеќе од месец дена не сум ја отворила Возвраќам огромен поздрав и гушка до Кравче Што да ти кажам бре жено, уникатна си! И ако не ме викнеш на свадба кога ќе се мажиш во СТРАНСТВО не ти зборам веќе, така да знаеш Поздрав најголем и до Трендафилка. Прекрасно изгледаш, кога те видов во модни критики пред 2-3 недели ваква бев Секоја чест на истрајноста, навистина ме остави подзината. Поздрав до Марама и Анабела, две девојчиња со одличен стил и вкус за мода. Браво И до Лудото 19 и Лилбејби. Порано ве мешав вас две, ама веќе не Ве почитувам и двете и ми се допаѓате како форумски ликови Огромни гушки упатувам и до незаменливата и единствена Дузи и секако, до Хипстер Ја поздравувам и Теди мече, многу ми е мила И за крај, поздрав до Ричи ааааа која секогаш ме поздравува, а јас никогаш не сум и` вратила. Поздрав до тебе
Maшките членови, најмногу заради нивниот супер-несебичен ангажман во темите за совети. Секоја чест! И до тазе мамичките и до идните мамички кои ме разнежнуваат кога ги читам во темите поврзани со бременост и бебиња. На идните мамички им посакувам што поспокоен остаток од бременоста, а на тазе мамичките многу здравје ним и на нивните бебенца и што повеќе убави заеднички моменти. (бре шо сум фина денеска...)