До moonlight-girl.55 и kravce. Фала ви девојки! Поздрав бек и до cigarce. Ве бакнувам во образ, без мрштење!
До Либера,мојот синоним за искрена,чиста љубов. Морам да ти признаам дека ти прочитав неколку мислења и не можев да се воздржам,а да не заплачам. Навистина ти се восхитувам,истовремено и силна и нежна.
И јас ја поздравувам Либера, имав на ум цел ден ... посебно поради постот со фак. администрации кои добро знам како (не)функционираат, поточно дотичните тетки кои се у филм дека се декани на истите. Имај убава вечер девојко, како што кажаа таква емоција и искреност зрачи од тебе што човек не може да остане имун на истите
До БетиБуб65 Реков Нашава Бетка се вратила таман ќе ни постира слики од некои згодни блогерки тоа да ти била залутана 6. Како и да е поздрав девојче
До очите на Дивајн. Спојлер Ако некој ден се разбудиш и ептем мутно гледаш.. не се сеќирај. Моите обични кафИјави окици сум ти ги оставила да ти се најдат, дур ги шетам твоите. (не сакав да вака крваво звучи ,како филмон Д’ Рипер или како и да беше.. ми се испушти )
Anabelaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa-aaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Те сакам, ма те обожавам! Дали си свесна дека ми го продолжи животот вечерва за 7 децении?! Фала многу, најмногу! Спојлер Ташните се скоро идентични, ептен ме бендисуваат, утре сабајле одма договарам да си земам една...или две, зависи од боите на располагање шо им се! П.С Последната твоја комбинација во модни критики ти е дефинитивно најдобра, јас сум вљубена во неа, значи вака многу повеќе ми се бендисуваш, стегната со многу впечатливи детали, отколку во широки кошули или слично! Мачкица! Уш еден бакнеж држ
Ах бе жапче,па добро,за неколку дена ќе ти ги дадам да ги прошеташ Ама да ми ги вратиш после Па да видам јас како е со кафеави И поздрав до Горданче,те канам јавно во Битола,да не речиш не те канам
До Kенди, ми недостигаш овде. До Дузи и Aнабела, оти ги потресов пред некој ден, несакајки, па ме теша во лп До Kравче оти ни се придружи во TVD клубот До Сефора оти комбинациите во темата за модни критики и се совршенство. ilent:
СП ... назад до Теси ... и очекувам да гледам аватар на профилот оти се прашувам дали си ти или некоја друга Убав ден ти посакувам СП ... до Анабел, Хипстер, Менди, Илузионист, Жапче И вам убав ден
Најспецијален поздрав до: nati44 и Lella, многу драги ми станавте LittleFairy, бидејќи секогаш знае слатко да ме изнасмее Gordana10, би било убаво некој ден јас и ти заедно да отидеме во нашата драга Италија Sara123 Ligavka Snow-Queen girl9 Исто така, специјален поздрав до сите што ги читам (долга е листата знам , ама расположена сум па сакам сите да ве поздравам) tea4e erica ocila anuskaNESTLE Micheleljubov Dala Katerinceee CIA rosebush tessie simpaticnaa feminium Alanis.M rici.aaaaa girl-miri Oxymoron Jagoda123 Mermaid90 the-girl1 sweet-star k.i.m vitomir Yipman2 Nymeria Shelea pamelche Maroon5 l0vE...-love Rna deedee0 I.love.your.lips BlackSwan5 kathy-style kravce Mrs.Cuper Ana.N Evdoxia Jule.Sk Ilusionist