Позз бек до Специјалната!!!!!!!.......... SOMEONESPECIAL!! СП и до незнаборавните парови овде кои ми се ненормално слични!! Glossy-girl и LittleFairy tessie и tea4e Snow-Qween и ReinBow Phiramide и Trendafilka Лелле знам дека ги има уште 1,000,000 ама не ми работи текнувалката Позз..!!
Од мене еден малку задоцнет поздрав бек до Dala LittleFairy lunicka Peppermint LilBaby Nymeria Ви испраќам само убавини!
Денес ќе ги поздравам sweet-star (и фала за поздравот душо ) и АnaKarenina пошто одамна си ја немам поздравено,а ми е мила и многу креативна
Со желбата , со вољата , со трудот и работата се победува. Зборовите се сувишни кога имаме големо срце и многу љубов, отворен ум и визија. На сите православни Бадниковата веќер да ви е на здравје! А на сите останати луѓе со големо срце, им го честитам животот, нез разлика вера, нација, политички или сексуални определби.
Еден поздрав до сите оние кои што имаат дечиња кои беа на коледе. Мајка ми рече дека и недостасувала мојата среќна фацка кога ќе сум се вратела со ќесенце полно со костени, оревчиња и парички. И недостасувале моите среќни скокови со парички во рацете, моите крикови од среќа кога сум му ги давала костените на татко ми да ги испече.
До Yipman... Сакаше да ти се падне паричката и еве.. Рече и да не ти се падне кје напишеш дека тебе ти се паднала па Спојлер немој да не зезаш сега