pozdrav do moite mi dragi doktorka,macaa,kim,kate,gorde,angelce,luks,lolipop,bagufce,vinozitka,anath,ani,anicka,zverka,winter grls,snake,i ima uste neka mi prostat sto sega ne mi teknuvaat.a naj sp do karak i vik4e koi mnogu mi falat
СП до сите оние кои се најголееееееми баксузи како мене Воедно да си ги поздравам душица, ненушка, докторката, ким, вики4е, гоу, багуфче, ангелче, анфејтфул, двете ани ..... извинете ако сум заборавила некоја
Ме немаше неколку дена...и морам да ве поздравам...Постот ке биде долг така да припремете се... СП до Карак и Ненушка кои ми фалат многууу... СП до Вајлд Чајлд(мојата бунтовничка),Ангелчето(право ангелче),Горде(секогаш ме смее)...без нив форумот не би бил ист СП до Анни(мало и мило),Спичлес(откаченотоо),Ким(главен чувар на форумов),Лилопоп(искрена душичка),Блубери,Мацааа...Ве гушкам СП до милите мои неготинчанки Аннниии,Багуфчето,Докторчето секогаш откачени!! СП до Кате21,Лукс,Винтер(мојата колешка од утринските часови),Бројчето(цимерчето),Лижалката,Викторија,Гоу,Мацушка,Чика,Џули,Дејзи...не сум со нив во чести контакти,но ги читам редовно... СП оди Ози,со која си ги сакаме Федерер и Дарамраџ Сп до Анфејтфул,Аничката,Душица,Трендафилка,Хипица,Катакомба,Смајли,Розич,Бона,Сесилија....