Поздрав до една прекрасна личност Моира, зрачиш оддалеку, не се менувај.. и Серафимче мила, остани таква, зошто не си на сила прекрасна, едноставно си ти, и знаеш да оставиш осмех на лице.. Жени ви благодарам многу на поздравите, да не правам цела листа, ми значи! http://www.youtube.com/watch?v=44tYUs20mTE
Враќам поздрав на BoaVista, Princess.S, Snow-Queen и Katerinceee Ви благодарам што се сетивте на мене девојки и СП до Mermaid90- сакав да те поздравам уште веднаш кога те препознав во модни критики ама се заборавав, еве затоа сега едно специјално поздравче Chocolate.me- чисто онака, бидејќи е една многу мила феминка danichap- бидејќи не сум многу активна во другите теми, те гледав само во модни критики... се додека еден ден не ми текна да ти ги разгледувам мислењата. И гледам дека освен во врска со модата, имаш и други квалитети и карактерни особини што ми се допаѓаат ivinakit- уште една наша сограѓанка
Поздрав и до тебе Danilela И специјален поздрав до моите другарки од трета смена Greeen,Ingvild и Elennaa
СП бек и до тебе И кафенцево не е само за да се расониме, туку и да не држи будни и вечерва за уште една журка А јас ветувам дека нема толку брзо да ве напуштам Дупла доза од мене
Еден поздрав до сите чии кориснички имиња им почнуваат со голема буква. Мене лично, без навреда за другите, не ми се допаѓа кога ќе видам корисничко име со мала буква, колку и да е интересно, поубаво би изгледало со голема ако почнува. Ај ај, се гледа дека ми недостасува училиштето. Ќе ве поздравам со една прекрасна глетка, на што викам јас, * in the middle of nowhere * .
СП и поздрав назад до Mermaid91, Greeen, Ingvild и belieber. Убаво ќе ми дојде кафето, баш сега, како за Добро Утро. Се повампиривме. Ај, и на вас! Спојлер
Би ги поздравила Trendafilka, Sexybaby86, cigarce... Во ноќва, маглива и ладна, стоплете се со шолја врело чајче, еве ваква.
Специјален поздрав до оние феминки кои покажаа голема заинтересираност при уредување на декстоп! Се надевам дека колку-толку со мојата помош ќе си го направат мошне креативен десктопот. Очекувам скриншотови, да се пофалите
Специјален поздрав до колешките Mermaid90, Ingvild,belieber,Elennaa. Не ветувам дека пак ќе ве дружам,не дека не сте ми добро друштво туку очи ми се затвараат уште од сега Поздрав до Miss.Ricci,Pamelche,rici.aaaaa,Emma89
Сп до Росе96. Гледав некна еден филм со сестра ми, и главната глумица мислев и мислев и мислев на кого ми личи... додека не укопчав дека ми личи на тебе. (Дека ве сталкам блогерките, не за друго ) Мал поздрав со двојничката. Katie McGrath се вика, плукната е на тебе, или ти на неа. Спојлер