Никогаш не ми си досадна Оти за годините шо ги имаш баш си многу паметна Срцушка Иии до Горде гушка и Серафима ќе ја поздравам
Не си греши душа Гордееее Еве,уште еден поздрав да не речиш не те поздравувам И добра ноќ ти посакувам.
До Дузи. Ждерев кисели краставички во овие вечерно-утрински (не знам какви да ги наречам) часови, а чинам пред извесно време ги читав твоите постови поврзани со дотичново злосторство. И во глава ми излезе некоја рандом налутена фаца со (за мене) добро познатото: „ЈАДИ ЛЕБ МА, МИШЕЛО! “ И ... си отиде. И така ти велам Дузи, а ти седни учи, не туку ми паламуди низ темиве. Остани ми поздравена, откако си ја олеснив душичката (ќе) можам мирно да спијам. Е, ваква сум.
И јас да упатам еден групен поздрав во новава година Подолга ми е листата, но сакав да издвојам дел од девојките кои ми оставија впечаток во изминатава година и јавно да им се заблагодарам за секој пишан збор и одвоено време за нашево катче. Спојлер Едно домаќинско поздравче до дел од девојките кои се на моја слична возраст и секојдневно црпам инспирација и учам како да бидам подобра домаќинка, сопруга, и мајка можеби еден еден...но пред се личност. Луничка Биттерсвит Пеперминт Моира Абеја Славица999 Имелда Анатх Ариел ДеМело Тесие МаченцеЕна Блонд Лолитка Љубам Шкорпионка Пдеднакво големо поздравче и до девојките кои редовно ги читам: Трендафилка Марама Дози ИлиПили Кравче АнушкаНестле Нејтири Џули77 АнгелофАртх Амбрела22 Синдерела5 Јагода123 Анабел-а грл.23 црешичка Шелеа Зарах Повратно до: Брајт, циа, Данилела, ЕјмиЛи, КАтеринче,гринајс... Огромен поздрав и до девојките од Модни критики, листата е долга па ако ја ставам да не ме банираат поради злоупотреба на катчево . Секогаш ве следам, тиешто ми се фаворити и чии мислења посебно ги ценам сигурно ќе се препознаат
гордана перлаа илипили грен-ајс ади памелЧе и.лове.јоур.липс срцекрсаЧка сноу теа4е серафима и до витомир онака те Читкам низ дел од темиве и да ти пратам поздравЧе имајте пријатен ден сите...
Денес сакам да ја поздравам само Серафима. Те мислам со денови, сакам да те видам и да знаеш дека премногу те сакаме , гушка од мене и цуцата моја
Поздрав до Doozy! http://www.youtube.com/watch?v=UirZH10qquY Кога ја видов сликата со Gus Gus се насмеав од 6 до 6. Омилен ми е, особено деновиве. Цело време го поминувам гледајќи го како му се крева маичката кога Пепелашка ќе му ја облече. Спојлер Имам големо меше, и по дома носам една маичка што ми стои исто како на него. Башка исто боја и моите ме зафркаваат дека сум дебелото глувче од Пепелашка
Ако ти се верува, само што си ставив каверче на фејсбук со глувчињава како играат, и мачката Луци ми е омилена, посебно кога си тарашка незадоволно во млекцето, циркузи. Омилен цртан, еден од омилените, дефинитивно. Поздрав и до Мишелка, прееска во гужва, само продолжи ти така со краставичките , јас треба тоа да јадам, ти треба снага да билдаш. Ииииии поздрави до Даничап (ви гетс?) иии сите што ме поздравувате, стварно немам навика да пишувам и само лајкам.
СП до Monroe, Miss.Ricci и Micheleljubov. Девојки, не сте свесни колку ми значи тоа од вчера... Благодарам
Со видеово ги поздравувам сите идни мамички што се во исчекување секако и на оние кои се во исчекување Бог да ви дари во најбрзо време и да ви се насмее лицето што побрзо http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... erAOlLVYMM