СП ... Даничап домаќинката , Кравче идната канадска снаа (дај Боже де) ... Икс мен мажиште :geek: За дамите ... За господинот ...
Поздрав до Менди Лејн, сериозно мислев дека си постара, денес видов си напишала дека имаш 21, секоја чест девојче красно, ти го честитам роденденот, остани така одмерена, умна, прекрасна..
Karina8, feels good to be home. За Евровизијата во мај очекувам да си исто активна како оваа последнава. Мацни дете, заблажи душа.
Merci, merci Поздрав и до тебе. А за Евровизијата ехее, коментатор ќе ме стават ќе ме слушате во живо како коментирам за певаЉките Едвај чекам да ја видам Есма како и вибрира устата додека пее. Ме интересира баш дали Ношпал ќе и направи фустан за таму, ќе треба да ја завитка во оклоп за тенк мајке ми.. Вака ги замислувам, Есма се дере а Лозано почнуваат ушите да го болат Ај доста, во пеколот ќе горам
Од лани не сум поздравила никого затоа денес нема ве делам СП до СИТЕ оние кои ме поздравиле оние на кои (не) сум им вратила оние кои ме смеат до солзи и поради кои личам на ова oние кои често ме трогнале со своите приказни, без разлика на тоа дали се лични, туѓи, семејни, љубовни оние со кои некогаш сум се замерила за нешто оние кои профклето фалат на форумов
^^Поздравче и до тебе Reina Убаво што ни пишиш и ти Денес праќам поздравче до ljubam,karina8,Rainbow,ilipili,MissRicci и Libera Мили ми сте женски,многу! Мило ми е што има такви ко вас сеуште на форумов,а и вие не престанувајте да не дружите Поздрав и до k.i.m бидејќи да не беше таа да ме премисли,немаше да останам,ама ете,ќе останам и ќе пишувам кога помалку кога повеќе,како што ќе дојди инспирација.Ве гушкам и имајте убав ден (жалам што е на бг )
Doesn't remember or doesn't want to remember Шала ... Да не бидам некултурен и јас ќе те сонувам . Еден сп до сите кој си имаат по еден фацебук мањак што страствено ги прати , замара и манијачи , што би праеле без нив Една песна во нивна чест http://www.youtube.com/watch?v=CyU4FeVdUa4
кравче, санфемина, Мрс.Басс - ми го направивте денот, ви посакувам вака да го држите светот за кратко време љубам, знаеш зошто Annath, AIT, MacenceEna и DeMelo - за групата на ФБ ели25, МСкорпионка, Ariel, даничап, Гордана10, тесси, lunicka - оти сте приземјени и реални (иако летате на сликава ) Еден ептен специјален до Серафима (фала ти за секој збор) и Peppermint, зошто си дама со големо Д. И најспецијален до битерсвит, you rock mummy!
СП до Моира и групата мамички на фб + Блонд и Коритсаки ги заборави јас сум шпиун сите ве препознав ама си молчам