до една госпога што сака да ми помогне скоро ја запознав ама фина е, имам коректен однос со неа навистина многу и благодарам што ми се најде во ваков момен т-изгледа терсене ама има добро срце, а тоа е најважно кај една личност срцето
поздрав до бубби срцка е девојкава поздрав и до риЧи.аааа исто така поздрав до сите сто ги гледа туфи и двојЧе(здраво генијалци)леле ова емисија бесе супер,какви времиња беа тоа
Ненушке најспецијален поздрав до тебе ( оти те немат мор? ) И сп до колешка ми Илипили ( оти се прајт важна , до лани се знаевме, годинава не се познаваме ) И сп до Кравче, онака да си ја поздравам, ми текна
Мило ми е што ги гледам низ форумов Сеси, Мисче, Мимс, Хипица, Љубам, Трендафилка, Старфиш, Сенза, Анатх, Ла чика, Сефора, Дузи, Теди-мече Поздрав жени, мило ми е што сте тука, за сите горенабројани имам многу позитивно мислење како форумски ликови.
Сакам да возвратам на поздравите на еден куп прекрасни жени овде, секоја различна и посебна, благодарам што сте ме помислиле џули -дај боже и да ја поздравам Геа, вчера те мислев каде замина , денес гледам си ни се вратила за сите Спојлер
Стандардно СП до: nati44 Lella Gordana10 Ligavka feminium Dala the-girl1 tea4e и овојпат СП и до karina8, првпат ја забележав на форумов пред неколку дена и веднаш ме воодушеви и ме изнасмеа со нејзините мислења
Поздрав до сите феминки, на старото друштво на форумов, на сите мамички на форумов, на новозачленетите, на машкиот табор на форумов, на сите што им недостасував, со еден збор на целото ФЕМИНА -СЕМЕЈСТВО! Ми недостасувавте и се надевам дека повторно ќе имаме убава дружба. И свечено ветувам дека ќе бидам поактивна
......до: girl-miri ilipili ljubam zhap4e EleMental (извини што си меѓу дамиве, ама знам дека не ти пречи ) Hopeful Snow-Queen-ти го пратам тикерот, уште малку, а? Јуначки издржа, браво девојчице :up: julie77 anabel-a Mrs.Cuper LilBaby teddybear DivineButterfly и до онаа што ме потресе непотребно пред некој ден ќе те тепам, да знаеш.