До ЕЛЕМЕНТАЛ за ЦИЈАНИДСКИОТ потпис Стр2 колку се ебано реални глава боли http://www.youtube.com/watch?v=ANvgOnHy2cE
Црешичката! Бед грл имаме тука пазете се Само што те прочитав камасутра си симнала во темата за апликации, одма ја побарав и јас, а реков пред некој ден ќе ја симнам да ја видам и фанав нешо друго симнав и заглавив. А инаку сега ќе си го симнам гомцето Pou, ќе го растам и играм и јас
Најспецијален до тебе мор колешке,не те заборајв јас тебе туку мажулето ми идно не ми остава слободно време .Те мислам тебе и те поздравувам,а и сите останати.Наскоро се враќам,ветувам
Ме немало тука дури од лани Враќам на поздравот на ЕлеМенатл, Дала, Луничка, Сноу Квин Ги поздравувам Јагода123, Црешка, Либера, Даничип, Илипили, Катеринчее, Серафима, ТедиБеар, Трендафилка
Поздрав до милата green.eyes Фала за поздравот Баш убаво што се врати,фалеше Секогаш имаш интересни постови Еве повели од мене
Едно поздравче до malechkata. Се почесто ја приметувам нејзината искреност и начин на размислување irena.1 нова членка, но со неколку мислења ми остана во позитивно сеќавање како организирана и упорна девојка До сите оние кои барем еднаш кога започнале со пишување на пост тука си помислиле дека звучат како srcekrsacka (поздравче и до неа)
Не можам да јадам, ми иде паметот, не е заебанција работава. Да ти се вратат јадењава кога ќе бидеш на диета.
Пренааааааааааааааајголем поздраав ии до mamma-mia ме заборави начисто!! Ама ако затоа јас неа ја памтам
СП до: -Doozy -ludoto19 -Hipica -sunfemina -nati44 -Lella -Snow-Queen -Gordana10 -k.i.m -x.Daisy.x -Trendafilka -Lux