Micheleljubov. Само среќа да те прати, а не манијаци. Sexybaby86. Тотално се пронајдов во твојот пост во СДК. Се наоѓав во скроз иста ситуација. Гушки до двете.
Someonespecial, Dala, Feminium, Snow-Queen, tessie, Micheleljubov - И до сите што ме поздравиле. Не сум видела, деновиве не бев активна. Поздрав до Macka1 - Конечно ја пронајдов личноста што ме потсетува на тебе, мислам повторно. Сега не е потребно да ја гледам неа, во тебе. Инаку навистина ме потсетува(ше) многу, со некои од мислењата на почетокот кога се зачлени. Antonina.
Специјален поздрав доivinebutterfly,Gordana10,danichap,Doozy,ilipili,Umbrella22, sweat2,Trendafilka,homealone и Dala девојќи обожавам да ве читкам.Ве Сакам!!!
Spoiler Цццццц..... Не бе, не, идиот си останува идиот, посебно јас Дојдов вчера тука со намера да поздравам група луѓе, и тоа го направив. Арно ама имав во план најспецијално на крај да оставам за една феминка која ми кажа преубави зборови за кои сум премногу благодарна, и затоа требаше специјално да биде спомната, зашто е навистина прекрасна Serafima мила, се надевам ќе ми простиш што оваа луда глава вчера стисна „испрати“ пред време
До девојката која ми е како сестра а во моментов се трезни до мене позз мила да не сакаш и лимонче покрај киела вода. И еден голем поздрав до сите феминки и нека ви е Среќна стара - нова година
antonina и Mishela многу ви благодарам за поздравот и убавите зборови! Ви посакувам добра ноќ и слатки сни!
До девојкава над мене. Одамна се токмам да ја поздравам бидејќи ми остави голем впечаток но секој ден ја поздравуваат место мене па си велам ајде да не биде претеризам На ти една гушка од мене
Ја имам поздравено,ама морам пак-една и единствена-Моира Сигурна сум дека и вие веќе видовте колку е прекрасна и колку не трпи преку ЛП . Барем мене многу ми помага секогаш,и освен преку ЛП јасвно и се заблагодарувам Поздрав и до Блонд( и тебе ти благодарам) исто и на Лолита Ви праќам од моите омилени цвеќиња,за убав старт на неделата
Сп до Блаа (Видов од кој град си и сакав да те поздравам) Spoiler Girl-miri Самуанспешл= И јас те читкам женска. Илипили-Многу ми е мило што си среќна женска. Само убави моменти. ричи.ааа ааа редакт и до Војничето
Сп до Теди , Серафима , Љубам , CIA, Марама и дивајн Ви го праќам мајмунчето да ви даде гушка на овие ладни времиња Сп до сите мајки исто , моментот кога ќе го дадете вашето дете на мажот да го почува и подржи
Најголем СП до: Someonespecial Anne15 Sara123 Dala Snow-Queen vitomir misperfect Gordana10 phoenix1 Lella И СП бек до сите што ме поздравиле
Ги поздравувам Jagoda123, danichap и Doozy. Ги сакам вашите мислења затоа што се исполнети со среќа, љубов, хумор и мали нешта кои на сите на сите ни се случуваат а никој овде не пишува за нив.
СП до Micheleljubov. Ми се допаднаа некои твои ставови. Да те почестам едно топло чајче, во овие ладни денови.