Поздрав назад до сите оние кои одвоиле некоја минута од своето време да пишат тука... ви благодарам, од срце и ви возвраќам на поздравите А шпионката под итно да рапортира која е ама не тука
Најспецијален поздрав до сите феминки и феминци со хороскопски знак шкорпија. Онака, чисто из љубави.
Ќе направам една подолга листа, оти од дамна не сум поздравила. А ќе заборавам некој, знам. Спојлер Лукс Глоси Чоколејт.ми Ади Купер Ричи Ричи.а Горде Перла Хипстер Лепа Малечката Даничап Катеринче Свит Бла Дузи Марама Анабела Јипи Сефора Јагода Мишела Лудото Дивајн Илипили Карина Кравче Ким Љубам Луничка Циа Имајте убав остаток од денот.
СП до сите кои знаат што е работава со шпиони и шпионки овде на форумот, па ќе дадам вакви чоколатца за оној кој ќе биде фер и мене ќе ме просветли, цркнав од љубопитност еве со денови ама пусто незгодно како да прашам... Да не биде работава-сите се смеат, и јас се смеам...а уствари мене ми се смееле
До Sephora. Кога ти го разгледував блогот забележав дека имаме ист тепих, само мојот е портокалов. Ми се допаѓа блогот.
Поздрав назад до Ognenija, Miss.Ricci и pamelche. Поздарав и до Umbrella22 затоа што никогаш не заборава да ме поздрави. Поздрав и до девојките кои одамна не сум ги поздравила, па еве прилика да го поправам тоа: -Someonespecial -Libera -tea4e -LittleFairy -Dala -kolache.99 -I.love.your.lips -happygirl -tigerlady -Lahaliva
до девојките сто ме поздравија-и.лове.јоур.липс-мисс.риЧЧи-риЧи.ааааа- девојките сто си ги поздравувам секогас-гордана-ким-сноу-грен-ејес-илипили-перлаа-ангелл- поздрав и до дала девојки сто ми се интересни на форумов со нивни добри постови-ади88-jule77-памелЧе-карина8-кравЧе-аннатх- tweety26-Someonespecial- повелете
Сп до: Jagoda123 I.love.your.lips tea4e Someonespecial Sara123 malechkata CIA Inna5 Glossy-girl LittleFairy Libera
Специјален поздрав до Mermaid90,Miss.Ricci,Rici.aaaaa,Dala,machka1,Ingvild,Elennaa,belieber,Emma89,anichka94