СП бек до Angel-Adriana, girl-miri и kolache.99 СП до: I.love.your.lips Lella nati44 feminium Gordana10 karina8
Огромен, огромен поздрав до Љубам, успеа да усреќи едно девојченце кое непрестанува да ти се восхитува и да те збори ептен, ептен ти фала Те поздравувам со моето омилено цвеќе
Специјален поздрав до: Nymeria,malechkata,Jagoda123,anabel-a,Dala,PeaceLoveBasketball,Glossy-Girl и SuperGirl24. Еве ви да се послужите:
Ах шо убав поздрав ми прати Spoiler многу ми се допаѓат човечево мор, страшно убав и шармантен, нели сум у право? Ти благодарам на поздравот, поздрав и до тебе
Еден сп за EleMental . Премногу се израдував за она што го читнав денес во сдк од тебе. Искрено не сум прочитала некое момче со толку љубов, жар и од душа искрено да се искаже. Мило ми е. Остани секогаш таков . Сп до сите. Простете за долгиот список, но ретко сум тука, па сите да ве поздравам, бидејќи сте издвоиле време за да ме поздравите . Moira, lunicka, meU, Miss.Ricci, Yipman2, Mama25, ljubam, Wild-GirL, Gordana10, green.eyes, antonina, Divinebutterfly, Elennaa, sweat2, Umbrella22, girl-miri...
Еден топол поздрав до Divinebutterfly Одамна не сум ја поздравила, ама редовно ја читкам низ темите После ручек убаво доаѓа слатко кафе, па еве споделувам со тебе една шолја капучино со цимет
И јас се придружувам кон овој поздрав, со песната "Четири месеци свадба се спрема" П.С. Ќе ја ставев и песната секако, само да не ми беше забранет You tube на работа...
СП до Трендафлка, Реинбоу, Лудото-19, Еленаа, Кравче, Гордана 10, Хипстер, Хипица. Ми го разубавувате денот со вашите постови, обожавам да ве читам. За сите по едно
Мисс Ричи Оти е прекрасна личност, една од ретките кои поседува чиста добрина и истата ја покажува и искажува не секој можен начин. И оти муабетот е без граници, и оти те обожавам, точка. Phyramide Пред некоја вечер сто пати низ теми каде си читав стари мислења, те читав тебе, и секаде бе фрлаш таква позитивна енергија, толку искрени коментари, шо дури и ми се приплачи шо не си толку активна како порано Фалиш низ темите, фалат такви искрени, реални и позитивни коментари и постови. Фалиш ти Пирамидо! happygirl Нај СП и фала многу оти те изамарав максимално, ама знам дека ме сфаќаш! Манијаци по серии, тоа е! До 2ра сезона на крај стигнав, и не можам да прекинам да гледам, учам пола час, гледам серија 3 саати Вечер бар додека ми се симнува 3та сезона,ќе поучам 2 саати конечно Фала ти XMaN Почнав од денес Значи лп очекувај да ти ги полнам од денес па натаму, и вчера ме заборави, 14ти нели Ама ти простувам пошто почнав од денес
До PHYRAMIDE затоа што кога ќе каже нешто ,милуваш д а има уште 5-6 стр други незаситни и се постовите.