Многу голем СП до elena.mak. Колку само се пронајдов во твојот пост Точно знам низ што поминуваш, јас го живеам тој хорор околу 2 години, може и повеќе. Spoiler Ќе дојде нешто подобро, кога-тогаш, се надевам во најблиска иднина, сигурно ќе најдеш место каде што со мерак ќе си работиш, ти посакувам тоа да се случи што е можно побрзо Знај само дека не си сама, и посвети се на оние убави работи кои ти се случуваат сега (сум прочитала некаде дека ќе се мажиш и дека сакаш бебенце) Посвети се на тоа, батали ги идиотите, не им давај ни тронка од она позитивното во тебе, остави ги хартиите и мислите за хартиите на работа, на такви крвопијачи никогаш не им е доста. Батали ги, и радувај се за себе и она што те чека
леле како ме насмеа,луда си Песнава си ја погодила ептен :up: ццц Само гледај смешкиве нека траат додека поминат испитиве Те поздравувам и ја тебе многу многу!
Elennaa & татко и што неможел да запамети како се вика коњот на Александар. Синоќа одвај се собрав, баш овој период читав и се пресмеав. И сега, кога и да ми текне, си се смеам така.
Специјален поздрав до Green Dala Katerincee Lunicka tweety 26 miss ricci ... И до најдрагатаScarr.tisue одамна си ја немав
СП до џули77, за сдк и сличните моменти кога се вртиме кон емоциите, па ни иде светот да го гушнеме и сите да се сакаме можеби луѓето повеќе треба да се фокусираат кон остварување на таа цел, отколку кон критика и предупредување дека ваквите размислувања ќе ни се вратат како шамар од реалноста. Spoiler И до Ади888 се ќе биде во ред мила, во овој ист момент постои барем една личност што мисли на тебе и те сака. Лесно е да се сакаат добрите души како твојата насмевни се, нов ден е, нови можности за нови радости
Хахахахха, мислам дека еднаш некаде низ форумов во темата кој би сакале да запознаете те спомнав тебе Благодариме за поздравот, еве ти песничка од филмот што верувам ќе го гледаш : http://www.youtube.com/watch?v=HfWa38trn5A
Сакам да ја поздравам blond. Утрово од некоја непозната причина се сетив на тебе и сфатив дека до сега те немам поздравено од повторно од некоја непозната причина. Ако има тоа смисла. Да надоместам