Не, не сум била. Инаку фала ти што ми го продолжи животот вака пладневно, се изнасмеав на постот твој во СДК, не си арна жими све
Поздрав исто до Моира и мене ме изнасмеа , среќа малово не се разбуди тек тогаш ке се досмеев И роденденки поздрав до danichap
Враќам поздрав на GREEN.EYES, и се слагам мила, работата за на работа а не за дома... Хартииве може и салата да им ги направам ако ме испонервираат уште малку, (претседател сум на централна пописна комисија на една гигантска фирма во Скопје каде што и работам), гајле ми е. Што вика еден мој пријател за вакви ситуации, нека бричат петли со кора од лубеница... Поздравче!
Поздрав до девојката над мене и ти благодарам за советите, и до Анабела човече ти си ми модна икона.. секоја чест како знаеш да усогласиш се, искомбинираш и резултатот да биде феноменален!
Моира, жабо луда, солзи од смеа ми потекоа. Уште толку ми го направи денов поубав со мислењево, да си жива.
СП до сите Феминки! Мнооогу, многу прегратки во овие ладни денови! Spoiler Иии плус, за сите љубители на нешто благо:
Хипстер. Те обожавам! и Мисс Независна ...кажа дека ќе пише почесто,а ја нема никаде http://www.youtube.com/watch?v=O5I3RPbS8aI