До човеков што не знае каква поддржка ми даде постов да научам 2 теми не предадени од наставник. Па и уште се буни ваму, таму Здраво друже. Spoiler Сп и до Miss.Ricci
СП до AnaKarenina, одамна не сум прочитала нешто што толку ме насмеало мило и слатко како твојот ВИП пост денес во СДК.
Сакам да си ја поздравам другарка ми моја Ката, таа мене по радја јас неа на форумов . И фала ти најмногу без тебе не би дефинитивно
До Жената во црвено. Прочитав во СДК дека и фали дечко и па да ја поздравам со песничкава http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=3dl2D_j_OHE
До Кравче, ме изнасмеа за маслинките . Еве ти едни маслинки од мене, без семки, без ништо само лапни - голтни . А у комбинација со сиренце како одат да знаеш Исто до Либера, Francais и АнаКаренина, вие ми одите во пакет. За вас имам по едно нотесче, секогаш да си ја запишувате креативноста . И до Џууу-у-у-лииииии . http://www.youtube.com/watch?v=-138pFSyez4
СП до тие што ги печатат учебниците. - Ако може да ги праите малку поквалитетни, не горат убаво во оганот,фала.
... до Анат. Одамна не сум ја поздравила, ехееее, месеци и месеци. Знаете дека Анат е првата која ми пиша ЛП и ми стана виртуелна познаничка со лик и слика? Инаку се чувствував долго како 13-то прасе, сите си имаа форумски друшки, а јас немав никого. Анатче, си остана реална, приземјена и пред се` воспитана и топла душа. Секогаш си тука за совет и ти се восхитувам. Гушка до тебе и твоето слатко бебуле.
СП ... до Анабел, Кравче, Хипстер, Кате, Оксиморон, Кенди, Мачка, Лил бејби ... Посебно до Анатх, Тренди, Теси, Пеперминт, Моира ... Убава вечер девојчице, девојке и жене ...
До милата, најмила Смајли, мАникенка права на дада таа Ж те адоре тамбјлен И специјален ама НАЈСПЕЦИЈАЛЕН до Хоупи и Сенца-Пароле. Вордс кент дискрајб хау мач ај ем грејтфул, ју ар д бест И плус до Тедимече, серија-манијак-систер од мушка тетка и Џулка77 специале
.....Нејм! Нејм,јади чоколадо значи.. не пача! Да те поздравам, и да те потсетам иако учиш... не заборавај на дечкото, т.е. чоколадото де Ете и да ти дадам малце Feel the chocolate !