Cноу Bерувај ми, со тебе ги одбројувам тие 4 дена .Hестрплива сум дечко ти да се врати, мора после тоа се да ни појасниш како билоо Cите ќе бидеме љубопитни Aјде, издржи Cноу, уште 4 дена
Специјален поздрав и до тебе миличка, не се секирај, ако треба и статија ќе платам на Фемина да објават во категорија Љубав/Живот: Исчекувањето на Snow така сите ќе прочитате Spoiler
Малце ќе бидам подосадна ама тоа се жени бре што обожавам да ги читам.....сигурно ќе изоставам некоја но пардон молам . До ANATH, TRENDAFILKA, MISS RICIE , HIPSTER, DIVINEBATERFLY , ANA KARENINA, SERAFIMA, LIL BABY, KRAVCE , CANDY ,MARAMA, ANABEL-A, LUNICKA , LJUBAM,ANGEL OF ARH, BITERSWEET,OXYMORON,DANICHAP.....
СП до Шилеа! Многу, ептен ми е мило за книгата, многу ме интересира уште сега нејзината содржина. Уште многу вакви убавини нека те пратат! СП и до сите ватрени навивачи на ракометов!
Maroon5-Гледаш,треба да ми веруваш! francais lunicka Someonespecial pamelche nati44 rici.aaaaaaa Lella-Ама се испокаравме по лп the-girl1 A.Fenty Snow-Queen Gordana10 и до Annath
Јас сакам да ги поздравам сите Членови на форумов сто ник им запоЧнува со мала буква оти имасе поздрав до Членовите со голема буква на никот Spoiler без лутење само онака поздрав и за нас
Сп до: -Glossy-girl -LittleFairy -Gordana10 Најголем Сп и до: -nobody1 -hrcace Ви благодарам девојки...(си знете за што)
Ств нисмо нормалне.. Така е, се заборавивме.. Spoiler Позз назад девојчиња.! Ве Ловкамм.. Поздравче и до Аргона! Да ја позз прва!!
Гоооолем СП до: - Dala - Someonespecial - girl-miri - tea4e - antonia итн. Сите ние што ја начнавме „За кој член станува збор“ и Дала што не моташе пола саат Се надевам дека не пропуштив некој!! аааааааа, да мацам, што стаи оффтопик на сред чет, и до Виножитка и Гордана10 зашто на време стигнаа да не запрат во муабетите долги за играна од кои беше гужва станат цел чет.. Позз..!! Ова е за вас! Spoiler