СП бек до Dala, nati44 и Lella Поздравче и до feminium, I.love.your.lips, tea4e, Gordana10 и Agrona (да не вели дека никој не ја поздравува )
Spoiler оооо ФАЛА ти многу конечно некој да ме поздрави хехе мило ми е. И јас те поздравувам мноооогу. Бацки
Поздрав до HurremSultan. Не поради никот, аватарот или сличните интереси туку поради тоа што мислам дека е многу приземна, одлучна и карактерна личност.
LilBaby Spoiler Абе се ми погоди бе, луда си Очите ми се темно-зелени само, не црни. Релаксирај ми се, некој денес ќе се фла во ладна вода на Вардар, а од мене за тебе топло, долго задоволство
Поздрав до сите кои и покрај личното мислење дека е замрен форумот и без квалитетни ликови останале тука да се дружат со нас неквалитетните
Поздрав до moonlight-girl.55 и дубоко извинување, од тие подлабоките, лошо се разбравме. Сега ми е јасно. Специјален поздрав бек до Serafima и Inna5, тебе Серафима те сонував пред неколку дена, ама ич не ми текнува што беше, само знам името ми дојде на сон. Поздрав до teddybear, бидејќи одамна не сум ја поздравил и бидејќи е многу слатко девојче. Поздрав до Кравче и лудата Шелеа, луда мајке ми и поздрав до Геа и ДеМело за нивните брутално искрени постови во СДК Специјален поздрав и до Хипстер, АнушкаМилка, Илузионист, Љубам, Спаркс, Каренин, sweet-star и малечката. Знам дека пропуштив некој, еј да, Пирамитка и Зелени Очиња бе, кај сте? Спешлски и до вас! Веројатно пропуштив некој ама еве 80% од причината зошто се врткам тука сеуште.
Јас сакам да и упатам еден топол поздрав на Trendafilka Не само затоа што ми е на листата омилени феминки и уживам да ги читам нејзините живописни постови низ форумов, особено во СДК, туку и затоа што денес ја забележав нејзината локација и ми измами насмевка Еве едно букетче за тебе Патем, ако имаш информација кога излегува 3тата сезона на Шерлок, извести ме преку лп Јас се и сешто прочитав на интернетов, секаде различно пишува, а стварно ќе се разочарам ако ја одложат за 2014та како што некаде пишува П.С. Видов реклама дека ќе ја прикажуваат кај нас на Алфа, па не е лошо да се потсетиме што се случило, јас веќе и заборавив како заврши... Имај убава неделна вечер!
СП бек до Нати44 . LilBaby You don't know how lovely you are. ))))))) Плениш со харизма и позитивна енергија. P.S врати го претходниот аватар,со најсовршениот лик од Тв сериите. Tи ги поклонувам- јас ги обожавам!