Онака си разгледував форумов, и видов дека на Сноу денес и се враќа дечкото. Позз Сноу, знам колку убав ден ќе ти е денес
До mysterious Може и нема да видиш ... ама да знаеш дека ми текнуе на тебе ... Имај пријатно Учење . Гушки!
поздрав до: gordana srcekrsacka jule77 ilipili bubi perla i.love.your.lips tessie rici.aaa dala lella miss-rici грен-ејес имајте убав ден
Епа женски, денес ми е роденден, па ај да ве поздравам сите и виртуелно да ве почастам! Фала ви на сите за честитките, да сте ми живи и здрави!
СП: најголем до спешал а поздравче и до: ljubam Anne15 Eagleeye I.want.to.sleep Gea AngelOfArh Agrona Sara123 Dala Snow-Queen , misperfect Gordana10 phoenix1 Lella Ве сакам ситеее
Поздрав бек до девојкава над мене И до Сноу,си знаеме колку ке бидеме среќни кога ке стапнат дома а она којзнае колку сепак за дечко и се работи најголем поздрав бе,и фала за информациите Горде,и до тебе,фала ти многу И до Мишелљубов, девојко,обожавам да те читам И,и,и до Ингвилд и Ричи.ааааа и Мис.Ричи -ка
Поздрав девојки ! Посебен поздрав до девојките од ФИТНЕС темите. Еве нешто за тие без режим и за тие на режим
До водолиите на форумов И среќни роденденски празници до сите кои слават, прославија и ќе слават Осетивте ли сонцето како ви улета у глава? Осетивте, ли а? А? А? Така пишаа у хороскопот не знам јас...
До Дузи, сестро, си ми ги опишала чувставата, ако ти е некоја утеха не си сама. Истата ситуација, од Декември полагам, до 1 Фебруари, како трактор да ме прегазил више. Виртуал хаг, и подршка, ви кем ду ит. И до една посебна особа, која мислам дека никогаш не сум ја поздравила, Љубам. Ме воодушевуваш од секоја гледна точка, ама навистина. Млада,успешна, борбена истрајна и многу силна личност. Секое добро и на двете, и не се менувајте, нема многу девојки, жени како вас.