Кога го видов твојот пост во СДК го скролнав и го оставив за на крај, како што и секогаш правам со твоите - ми доаѓаат нешто како јаготка на шлагот, па сакам нате-нане да си ги прочитам од почеток до крај. Ако ми веруваш, се расплакав додека читав, затоа што во добар дел од него и се пронајдов. Боли, многу боли, премногу добро ја знам таа болка, остава доживотен печат, за жал. А ти си толку чиста, толку добра и мила, јас да бев меѓу другарките твои имаше да срипам и да го задавам тој на лице место. Те поздравувам Теди Мече и те гушкам најсилно!
Долго време не ја имав отворено темава, онака да ја разгледам, па наидов на многу поздрави упатени кон мене и ваква станав ! Многу го спомнале моето отсуство на форумов, до пред некое време, ама беше оправдано и тоа многу оправдано. Се селев како луда три пати, за три месеци и сега конечно можам да кажам дека сум раат, мирна глава, во нешто што е конечно мое и само мое, па нема селење, нема нервози. И сега бидете сигурни дека решив бројот на мислењата да си го направав макар до 5.000. Не го напуштам така лесно јас форумов, пошто Фемина ми е втор дечко! (АУ! ) И да! Криво ми е што немам ФБ, не за нешто друго, мене не ме интересираат тие идентитетите, јас секако во мојата глава имам некоја слика за вас, ве имам замислено и тоа е доволно! Нели книгите се секогаш поинтересни да ги читаш, отколку да гледаш филм базиран на истата случка?! Туку, да се доискажам, криво ми е што немам ФБ баш заради дружењето со вас! Зошто тука сум не само да тепам време, да тресам зелени (понекогаш) туку и да ве запознавам вас! И не се страмете кога ќе ме видите (пошто нели на блогот си ја покажав фацата, кој следи знае) да ме поздравите. Бледа и ненаспана секако ќе сум, тоа да го очекувате, особено ако се враќам од факултет. Во мојов пост,кој навидум е за во СДК, и можете слободно да го скролнете, Ве поздравувам, Вас, сите мили, фини девојки... кои покрај се‘, знаете да споделите убави мисли тука, да промрчите-понекогаш, ама битно сте тука, на форумов, и во ниеден момент не помисливте да го напуштите. Среќна сум што тука можам да си најдам пријатели, кои ќе ме насмеат, утешат, кој ми го исполнуваат денот, максимално! Клише приказна знам, ама напишана од срце!
Ја поздравувам teddybear . Мислам дека не сме имале комуникација, но е чиста душа. Девојка каква секој би посакал во својот живот. Ова се однесува на тебе.
Ги поздравувам сите оние кои помогнале некому, му дале надеж, го насмеале, го гушнале. http://www.youtube.com/watch?v=OmLNs6zQIHo
Прво да возвратам поздрави до Де Мело, Љубам ... Теси СП посебен до ... Теди , Еленна ... до ... Анабелка, Нумериа За сите вас по една силна ...
Сп до форумџиките кои ми оставаат посебен впечаток тука и без кои форумот не би бил тоа што е... Серафима Моира Макиде Камилица
Морам и јас да ја поздравам Тедибеар,и да и кажам дека сите тие зборови во СДК ме допреа и морам да кажам и дека ме опишаа! Те гушкам!
feminium LittleFairy tessie Someonespecial Sara123 Dala tea4e Lella Ми разубавувате ден девојки! Повелете: Spoiler А уз тоа и добар коктел! Spoiler
СП бек до сите што ме поздравиле ве сааакам сите И СП до оние кој најмогу ги читкам Angel-Adriana ljubam Anne15 Eagleeye I.want.to.sleep Gea AngelOfArh Agrona Sara123 Dala Snow-Queen , misperfect Gordana10 phoenix1 Lella мечки и бакнежи за сите ии бидејки сезоната на виното и чајот полека поминува еден коктел и чоколатца Иии најголемиот СП до спешал
Поздрав бек до Ангел-Адријана Поздрав и до Горде Сноу Ингвилд Ана Џонс Феминиум и до Витомир,не се нервирај
СП до: feminium, оти секогаш најголемиот поздрав го чува за мене , Lella Dala nati44 I.love.your.lips Angel-Adriana LittleFairy потоа до Gordana10, oти ја сака Италија и италијанските серии исто како и јас и до tessie, Sara123 и сите други што редовно пишуваат во темата за „Величествениот“, не сум некоја најголема обожавателка на серијата ама одвреме-навреме ви ги читам дискусиите, интересни сте ми за читање
СП до pamelche Девојче, многу си мила И до LittleFairy која не пропушта прилика да ме поздрави. Ми значи тоа Љубов до сите останати
Ги поздравувам XMaN Doozy Ingvild kravce Lov3 Miss.Ricci Umbrella22 pamelche lunicka Serafima Lepaaa Libera LittleFairy ljubam LilBaby ludoto19 ilipili