...Љубам. Затоа што и се воодушевувам како личност, а тврдам дека и Мила е прегорда на тебе! Прекрасна си!
И јас сакам да ја поздравам Љубам зошто кога некогаш ќе имам дете сакам да бидам толку силна и добра мајка како тебе. Сакам да ја поздравам и Тедимече и да и кажам дека убавината е во очите на оној што гледа, никогаш не се крши од мислењата на некој што не ти значи ништо во животот, зошто тој некој никогаш нема да знае како е да има таква прекрасна личност крај себе.
Сакам да ја поздравам имелда и да и посакам да направи мудар избор. Проклето тешки се тие моменти кога треба да донесеш некоја таква одлука. Сум била неколку пати во таква ситуација и ден денес знам да се прашам што би било кога би го избрала другиот пат. А никогаш не можеш да знаеш. Затоа одлучи, и терај, не се врти назад
Ајде и јас да поздравам некого, дури сега нешто чепкав па гледам ме имало спомнато и мене овде .. Иако премногу касно, поздрав назад до nati44 . Поздрав и до cheetah.girl .. До Сноу Квин и NyanCat тоа е тоа сега за сега.. има уште многу
Специјален поздрав за Gea и kravce,Imelda и stetoskop,Serafima и Moira,danichap и Doozy,Libera и Pepermint, marama и eli25.За сите грст снежна љубов.Не ја симболизира минливоста,туку чистотата.
Сп до: Серафима, Феминиум, Луничка, Кравче, ДеМело, Моира, Ариел, Анатх, Тедибер, МаченцеЕна, Божица1980, АИТ, Артемишн, Гиљотин (ваљда вака се чита ), Пеперминт и Озбилнажена.
гордана дала лела илипили греан-ејес оЧила сара123 глосј-гирл и.лове.јоур.липс тесие перла кикав ким имајте сите убав ден
Сакам да поздравам неколку супер-женички Ljubam-на прво место,не знам дали некогаш сум ја поздравила,не е ни битно,ама читајќи те,секогаш ти стискам палци да успееш за секоја твоја намера,и ти успеваш Gea Lunicka DeMelo Blond Moira Lolyta777 Мorning breakfast за сите
ели25 мила една голема гушка до тебе Читајки го денешниов пост на Серафима, низ созли свакам дека одлуката да се зачленам на овој форум била една од најдобрите на овој виртуелен свет. Жени вие ми сте инспирација, толку многу се радувам што се уште можам да видам искрени и топли души. Серафима, ти си жено вонсериска, твојата духовна вредност не може да се миери ни со 3 фалкутети. Секој твој пост ме остава без зборови, ми ја затреперува душата и ме потсетува на вистинските вредности, кои од време на време сите успеваме да ги заборавиме и се губиме во празнината на овој наметнат систем на живеење. Те гушкам и сум благословена што те познавам, макар и на овој виртулен свет
До Елементал. Редок примерок си да знаеш. Културен, воспитан, интелегентен, забавен, или што би рекол ти неконзервиран Ај лајк јоур тинкинг аутсајд оф де бокс. Фино е да се види некој кој одвојува време да сподели некое неконевенционално мислење, на место со милион жени разгракани, раскарани, вака си има некој баланс. Фала ти што не частиш со твоето присуство и искрените мислења.
До Trendafilka ! Толку се препознав во некои твои зборови со СДК и за момент ми ги отвори очите! Така почувствував некое треперење на телото ама и ослободување на тежина! Зошто понекогаш свесно самите бегаме од сопствената среќа ?
Ели25 одамна сакам да ја поздравам. Кога и да ја сретнам низ темиве едно такво убаво чувство ме исполнува, мила си многу. И аватарчињата, како душата да ти ја отсликуваат. Носиш некој мир со себе и многу добро го шириш тука. Имај убав ден, гушки од мене колку да сакаш И кафе за убав ден многу јасно Spoiler
Анабела-а абе, да не испадне ја и ти си се имаме на фејсбукон... си се знаеме, ово-оно Се шалам. Гушки до тебе Песната ми е убава.. мада, троа педофилска
Кога сме веќе кај ова, поздрав и до тие што си ја гризеа раката па си замислува демек имаат часовник Или јас бев единствена?