Специјален поздрав до сите специјалци од специјална паралелка. Сите ве сакаааааааммммммммм сите сте специјалнииииииииии
Абе, и јас си мислев тоа. Си викам види ја ти оваа, you'd be thirteen and I'd be thirtyfive си пее. What a pedophile . Ама прочитав демек го изгубила бебето, па на него се однесувало тоа. Амаааа, кога ќе разгледаш подетално, што со ова, I can say that you look pretty/that you turn me legs into spaghetti/you set my heart on fire. Збунувачко, доста ја анализирам. Поздрав и до тебе Жапче, еве едно киндер јајце да се заблажиш малку
Специјален поздрав до девојките што покушаа да ми помогнат околу мојот т.е. НЕЈЗИНИОТ проблем во врска со темата СДК
.. до TheCandy880 Ти испраќам милион насмевки и гооолеми гушки! Малку задоцнет сп и до krEM4Eto Ете ме миличка!
СП до лудото....женска апсолутно би те споредила со Луда Дока. феноменален лик е http://www.youtube.com/watch?v=aFI5x3sPAbo
Специјален поздрав до модераторките. Да не се чудите после од каде потонал во зимски сон форумов. Не сме во војска па да воведувате олкава дисциплина. Ај сега и ова избрешете го! И до Сноу Квин уште еден поздрав. Цел форум во неизвесност го додржа дури не ти дојде љубениот
СП до zhap4e и anabel-a, ме заразивте со песнава во „Вашиот хит на денот“ Чуден текст има ама убава е, многу ми се допадна
Поздрав и до тебе Спеш’л Не да е чуден текстот.. него ај. Свиркај си и радувај и се Анабела-а... и јас читав тоа, демек за детето било, ама исто прочитав дека е немогуче, оти она имала 22 кога е пишана песната. ту мач забрањена љубов у песмава. Ама.. ај. И простувам
До SweetChild. Иако во инбокс и напишав порака,сакам и овде јавно да и го честитам роденденот. Spoiler
Сакам да ја поздравам lunicka! Ти посакувам сила, многу сила! А, ти искористи ја како најдобро умееш. Плачам на твоите постови!
До луничка. Те читав утринава и си мислев -колку само ист калибар сме .... Љубов?Минато?Болка? Гушка голема ти праќам.
СП до сите стари феминки, јас сум нова.. се надевам ке се запознаеме и добро ке се дружиме на форумов
Специјален поздрав и од мене до vitomir Ја поздравувам и Doozy обожавам да ја читам. Поздрав и до moonlight-girl.55 ти благодарам. Ви посакувам убав ден.
Сакам да ја поздравам денес ljubam и да и кажам нешто. Ноќеска не знам од каде, ама ја сонував на сон. Ми се јавила на телефон и по разговорот што го имавме (прилично долг можеби и еден час), не можевме двете да се разделиме и да затвориме. Можеби сон, но тоа означува дека многу ја почитувам, штом ја сонувам . Воедно им возвраќам на искрените поздрави на: Miss.Ricci, DeMelo, Gea, Mama25, lunicka, Micheleljubov, tessie, ines.h, green.eyes . И поздравче до: CaperucitaRoja, Libera, Doozy, stetoskop, stylishh, kravce, Monna.Monna, NoellePage, Peppermint, Moira, slavica999...