Џули ме засрамуваш мила, благодарам Голем гушка и до тебе, знаеш колку те почитувам и те читам и сакам да те читам. Спојлер
СП до... Libera, Serafima, Lunicka, Trendafilka, AnaKarenina, TheCandy880, Аnabel-a, Snow-Queen, Еli25, Miss.Ricci, Jagoda123, Creshicka, Ljubam, Micheleljubov, Ilipili
http://www.youtube.com/watch?v=vfthzU3V4zo nope, it's still there...it's everywhere поздрав и до тебе и до Горде
СП до rici.aaa Serafima stetoskop (почесто дружи не' на форумов, ако можеш мислам ) ljubam која инспирира во секој поглед и со секој пост Agrona
Спојлер Фала мила и јас многу те поздравувам тебе. Бацки и гуш-гуш СП до Veki4kaa, tessie, girl-miri, rici.aaaaa, Libera, LilBaby, anastasijaki, Flower27, Dala, Grejsi, tessi, SweetChild, Mermaid90, Cacy, SnowWhite8, julie77, I.love.your.lips, Mrs.Cuper, Someonespecial, stoilovat, Anouk, antonina, Angel-Adriana, Serafima, Ana122, The-Queen, anu6kaa, the-girl1, Hopeful, Elennaa, T.e.d.d.y, Snow-Queen, Hipica, vitomir, Speechless, Umbrella22 и EleMental Спојлер А ептен спешл поздрав упатувам до сите што ја играат играта "нашминкај". Ако некој пропуштив од играта нека ми извини. Спојлер
Serafima,tessie,lunicka, со Вас сум... на форумов,во мислите...,додека љубам...,плачам...,тагувам....,додека се радувам....,гордеам.... Додека сум сакана од нив ....двајцата... Поздрав до сите три-ми значите како да 3х 33 ...Ве сакам... http://www.youtube.com/watch?NR=1&featu ... SQGJ0rfIEk
Специјално поздравче до EleMental и CIA кога ми паѓа тешко при вежбање ми текнува на вас дека и вие вежбате па си се тешам дека имам друштво А и мотивирате со мислењата во Мојот фитнес ден (+ мотивации)
Жени драги ми го стиснавте срцето со убавите зборови pamelche, stetoskop,Serafima,Heleny,julie77 , Micheleljubov Поздрав и за Gordana10,Umbrella22,Annie.mk1,Jagoda123, karenin, Lov3
Мишел љубави кој те урочи, вака гласно да ме смееш. Лудо момееее лудооо. Поздрављам је Анушка од Швицарска, и нејзината сага со бас драјверот ми е многу интересна, белким ќе има и 3 дел. Нека ви се најдат, во животот секогаш треба да имаш пар јајца, некогаш и нешто повеќе!
СП до LittleFairy ilipili Bubbi Gordana10 Ingvild Dala Nati.P Veki4kaaa Angelofarh И така ми недостигаше дружбата со вас, ќе си надокнадиме на трета смена
СП до LaBella Те поздрави Дрозофила и рече утре све парам-парче да направиш Крши нога мачко PS. Си ги средив ноктите мижечки, и страшни се