До Doozy. Ги имам истите ПМС дилеми како тебе и одбивност кон новиот семестар и се што иде со него, мисли околу стипендија и тако даље...
До сите што ја играат играта "нашминкај" Mermaid90 Agrona Speechless Name julie77 Agrona the-girl1 l0vE...-love Lella tessie Да продолжиме со "напорната" работа
поздрав назад чадорче22 Ќе се дружиме, ќе се дружиме, еднаш ли се заразивме, назад нема. СП до Agrona, julie77, Serafima,EleMental и XMan. а со шо мислевте дека ќе бидете поздравени од кафеџиката и тоа отсабајлечки
СП до AngelOfArh само да ја потсетам дека ја сакам највеќе на свет и имам еден куп работи да и раскажам, да си се спреми за слушање
И ја те сакам највеќе на свет мила моја, иначе да ти испратам една страна од сеа да си гледаш фустанчиња за свадбата моја Едвај чекам да заврши сесија да се изназбориме
Се извинувам однапред за подолгата листа Сакам да си ги поздравам Моира, луничка, ели25, ДеМело, Серафима, теси и ричи.ааааа Нимериа, за денешното СДК а и за секое претходно (сакаш да дојдеш и ти во Канада? ) Каталеја, за љубовта кон кучињата Елементал, зашто делуваш како прав џентлемен и имаш што да кажеш памелче, зашто ми е позитивна и кога е негативна, зашто се издвојуваш од повеќето твои врснички, макар имала и илјада симпатии И до ЛилБејби оти така сакам и до илипили, најмила!
ДААААА толку многу да!!! Едвај го чекам денот кога единствена допирна точка со Македонија ќе ми биде Иселенчки џубокс, па децата Мајкл и Емили Стојановски, мачорот Пол, па праќање пораки на џубоксот ПОЗЗДРАВ МНОГУ ДО МАКЕДОНИА И ФАМИЛИА ТРПКОВСКИ КОГА КЕ СЕ ВРАТАМ НА СИТЕ ПО 2 ДОЛЛАРС КЕ ИМ ДАДАМ, ЕДНО ИМЕ ИМАМЕ НЕ ГО ДАВАЈТЕ, СРЦЕ НЕ БОЛИ ЗА МАКЕДОНИА ПУСТА ТУГИНА КОГА КЕ ДОЈДАМ ТАМУ ДУШАТА МИ СЕ ГРЕЕ Поздрав Кравче, па ако не е Кенадах, може и Мичиг’н или Острелија
Најголем што може, до Пирамида. На цела мака, успеа да ме изнасмееш за сите пари, мори, о лудо едно Ај вонт ту сенк ју зери зери мач фор езритинг http://www.youtube.com/watch?v=Nx64_N4AA04
Е не можам, 15 минути се смеам ма Горде Знаеш ли ама ме орасположи Најспецијален до тебе со која песна и да ја посакаш од Паватори
* marama * Sara123 * julie77 * Yowannty *Marie.m * anabel-a* Поздрав прекрасни девојки!!! Дел од мојот избор на шеќери во продолжение, се надевам ќе ви погодам по нешто.
До Дузи, Нумериа, АнушкаНестле, Мисс. Ричи, Мимс, Трендафилка, Артемишн, ТедиМече, Луничка, МишелЉубов, Геа, Илипили, Мишела! Мал дел од девојките кои обожавам да ги читам!
Специјален поздрав до... girl-miri tessie AIT Snow-Queen kravce Litlle Fairy ilipili AngelOfArh Nymeria Thinkberll