Јас за прв пат во пребарувачот си го напишав моето име и кога видов колку женчиња ме поздравиле сум се запрепастила, а јас ништо да не видам. Женчиња ве поздравувам многу, сите по ред, со мојата омилена парола и знак кој ќе си го испринтам и ќе го ставам до регистрацијата на кола жими све
Дете паѓа на улица. Во Англија: Honey,are you okay? Во Македонија: Па глуп ли си пичка ти материна, кај глеаш! Хахахах, до Ани И до Дузи, треба да идеме на еден сооооооооочен оброк со кока кола да се испонајадеме ко луѓе hock:
СП до AnaKarenina, marama и simoncelicius. Сте ме поздравиле многу одамна, а не сум видела. Срам да ми е. Еве да се облажите:
Најспецијален поздрав до Серафима. Затоа што кога ги читам нејзините мислења ме обзема некоја топлина, мир, спокојство... Ептен харизматична девојка. А и СП до сите оние кои ме поздравиле. Spoiler касно реагирам, знам
АнаКаренина..... се засркнав од смеење кога видов дека си правела мафини. Ене ги моите, се ладат доле, по истата рецепта, за да ги носам на гости. Де по едно млекце, да видиш како им лежи на мафиниве. Дополнително те замислувам како некој што сака млеко во стаклени шишиња.
Поздрав бек ТајгерЛејди Да знаеш само како си ме погодила со млекото... Баш еднаш на форумов пишав дека кога постам, најголем проблем не ми е да се лишам од месото и сувомеснатото, туку од млекото и млечните производи. Ми се чини дека цел живот можам да живеам на млеко и зденка Cheers за мафините!
Мене не ме боли за се, само така на ладно кога сум десното почнува да ме боли. Не за се, да се разбереме! Биди ми и ти поздравена, сепак не болат ушите и двете.
Специјален поздрав до сите на кои им се бесмислени масовни поздрави (поздравен е и Google bot погоре by the way) бидејќи сакаме да поздравуваме поретко но со некаква причина Поздрав назад до tessie, данкишен кафеџике Spoiler Поздрав бек до TheCandy880, баш ми е мило што емитувам таква мотивација, која многу често и мене ми фали, но ја црпам од вас во темата Поздрав бек и до кравче, благодарам за џентлменскиот комплимент, се трудам, учам тука повеќе Хипи Хипстер!! Јас останав подзинат на твојот поздрав од пред неколку дена, девојче. Ти благодарам многу најмногу. Мене ми е чест што ме дружат вакви паметни и кул феминки на форумов, a за тебе спешлско освежување Spoiler Спец и до CharmedGirl, сум забележал се согласуваме на многу мислиња во неколку теми и до Cataleya поздрав бек за вкусот во музиката. Јес, Страјк цепа со лирики, а оваа ми беше една од првите на која се навлеков http://www.youtube.com/watch?v=8NmThjuiEXw Специјален еден до Artmission за постот во СДК и патешествијата на секојдневното движење низ главното ни Скопје. Посебен уште еден до Серафима за спасувањето на малиот цврцул. Таквите како тебе никогаш ги нема во доволен број
Се заборавам, срам да ми е! Поздрав до сите што ме имате поздравено, знаете кои сте да не ве набројувам. Поздрав и до женскава над мене, многу пати до сега сакав да те поздравам. Ете денеска конечно го направив тоа. Цвекиња за вас дами!