гордана илипили перла дала леила тесие наме и.лове.јоур.липс ким витомир грен-ејес умберла лепаа плавуса17 јуле77 bubi деЧки сто ми се мили за Читање пријатна веЧер
Јагода и Амрбрела22, некако во паќет ми одат тие две Кравче не сум ја поздравила, а ја читам редовно и до Жабата и Џули Jа ви лазања
СП до Елементал. Прочитав еден пост деновиве во темата за совети од машка страна, и ме потсети на профиличарите од Криминални умови.
Малку подолга листа на девојките кои одамна ги немам поздравено! Spoiler Hipica Ariel kate21 LittleFairy gentle.girl ludoto19 feminium Wild.Child AnaKarenina tea4e Lella nati44 julie77 Katerinceee mims-89 Adi888 Anouk Jagoda123 creshicka Doozy Artemission homealone Trendafilka marama k.i.m Најспецијален СП до едната и единствената: Gordana10 Имајте убаво попладне! Повелете девојки:
Благодарам на поздрави и враќам ... до Руби, Мишел, Амбрела 22, Теси, Луничка ... Агрона, Јагода, Литл Фери, Лудото, Ејнџел-Адриана Нека попладнево ви мине во релаксирана и позитивна атмосфера
Еден огромен Специјален поздрав до АIТ anabel-a Angy.g Annath Demelo Divinebutterfly Dozzy kravce Libera ludoto19 Moira Primavera Serafima Springy srcekrsacka tessi
Сите зафатени со заминувањето на членовите , фејкери и остало , никој не примети дека Офи се врати од изгубените Еве еден сп за тебе Офи , и за Фигаро
Јас приметив дека offspring ни се врати А сакам да ги поздравам: Anouk Snow-Queen tessie Annath blond homealone Barbie20 Mishela Doozy Ljubam rici.aaaaa иии offspring1 За позитивноста девојки Повелете женски по колку сакате, јас частам
СП до: Nati.P - ги сакам оние долните најголемите Angel-Adriana Jagoda123 Dala Gordana10 Bubbi Ingvild Green Argona Ilipili eva11
Најспецијален поздрав до Серафима, бидејќи, во вистинското време ги знае вистинските зборови. Една голема гушка од мене, и нешто благичко.
Сум ја подзаборавила темава,ја немав одамна отворено,но гледам вие не сте заборавиле да ме поздравите Затоа испраќам СП до оние кои ме поздравиле: AnaKarenina(фала за кафенцето,секогаш знаеш да ме стоплиш,ем со кафето ем со постовите ) rici.aaaaa (нека ти е среќна годишницата од бракот и да ви се множат годините и многу да си се сакате),ines.h,Yipman2(гушка и од мене ) Katerinceee (мило ми е што се вклопи на форумов), green.eyes (многу си ми мила,да знаеш ) И уште до многуте женски што си ги читам,си ги сакам и си комуницираме (знам и некоја ќе заборавам,ама ќе си надохнадам а и морав еден поголем поздрав овајпат) Аdi888,Libera,Annie.mk1,Serafima,Rainbow,ilipili,Miss.Ricci,K.i.m,Gordana10,Lepaaa,lunicka,Mishela, teddybear,teddygrey,anuskaNESTLE,marama,julie77,Ljubam,Mrs.Cuper,Micheleljubov,TheCandy880, Pelikuna,Tweety26,moonlight_girl.55,1209,Doozy,zhap4e,eli25,martinuska,Beauchamp, I.love.your.lips,pamelche,ludoto19,kravce,La.Reina.Del.Sur,crazylady,LilBaby,Umbrella22, CIA,Glossy_girl,Ammy.Lee,danichap,Trendafilka,Plavusa.17,L_enna,Hiii,Beyonce87,anabel-a, Witchy-style,crazyinlove19,DAngel,Kasha,Smilly,thelittle17,thinkerbell,tikerbelll,Hipster,drugarka, Look,eva11 ВАква гушка за сите!
... Хипстеееер! Принглс за тебе, да ти оди полесно учењето. И до Nymerya & Saya, ме изнасмеавте во темата за ритуали на Фемина . http://www.youtube.com/watch?v=7wwQWyo0J3E Фееејврит!!!
Поздрав лудото19, сум те мислела денес сакав да ти пишам и сега ќе го сторам тоа и до Дивајн и до Антигона Сп до Анатх, зашто е свештолог стварно, мислам дека на секоја тема може и знае да понуди помош и до Филипоска, затоа што на аватар го има мојот омилен аниме лик, со тоа косиштето и долгите преубави кимона И јас враќам со ваква гушка