Одамна не сум ја посетила темава ,а гледам сте ме поздравувале. Ајде сега една подолга листа да напишам јас.Најспецијален поздрав до Колешка ми Фери Лепа Кравче Аноук Дивајнче Ади Куперка Ричи Гбкана Грин ајс Даничап Дузи Серафима Лудото-те снема некако На сите ви праќам еден куп гушки
СП до: Dala Lella nati44 Gordana10 Angel-Adriana Sara123 feminium Snow-Queen Micheleljubov Nymeria LittleFairy
СП до Anouk, Bubbi Ми се допаѓаат нивните размислувања, ставови... Начин на живот. До Doozy - уникатна си, девојко! ilent: И до EleMental... Посакувам да имам другар како тебе. Посебно тогаш кога ми треба некој асално да ме тресне од земја, да ме спушти кога летам во облаци. Трезвено размислуваш и секогаш ги гледаш реално работите.
Пенасто добро утро до Sara123. Јас се успав, мене ми е утро иако може тебе одамна ти е разденето И покрај сета мрза сега (кај и да е) ќе се довлечкам до кујна да си направам едно екстра горко, ама кафе не се пие сам, па да те почастам едно и тебе
Благодарам на сите за поздравите и ви праќам двојно назад, да знаете дека со пребарување ги најдов, ајм соу прауд оф мајселф Инаку Анабел-а, тоа видео ми е главна асоцијација за ритуал, кај и да го сретнам зборов ја замислувам Сандра кога се мафта
Позната сум по моите долги поздрави во С.П како и да е се навикнавте нели Специјален поздрав до... Spoiler АIT Adi888 Annath anabel-a Angu.g Agrona AngelOfArh Dozzy-мојата сограѓанка Divinebytterfly Dala girl-miri Green Hipica ilipili kravce libera LittleFairy ludoto19 Lepaaaa Moira MissRicci Nati.P Nymeria Primavera Serafima slavica999 Srcekrsacka Springy Snow-Queen tessi tessie vitomir
Еден петочен поздрав (назад) до Јагода, Нати.П, Дивајнбатрфлај и Лепа. Имајте убав викенд девојчиња. Периодов сум опседната со мафини, фаќајте тура додека има.
Се радувам на мојот Февруари и сакам да упатам СП до сите pure souls на форумов p.s. Посебен Поздрав back до Rubiii
СП до Dalа, rici.aaaaa, Umbrella22, tessie, Snow-Queen, feminium, julie77, Anouk, Winter222, Divinebutterfly, the-girl1, belieber, Mermaid90, Oxymoron, barbie28, Speechless, fear, crazylady, Lella, tea4e, girl-miri, Name, A.Fenty... и ако некој заборавив од играта "нашминкај" нека ми опростат и нив ги поздравувам многу. Па девојки повелете почестете се со што сакате Spoiler
Сега ке направам малку подолг список,зашто гледам некое време поздравувам само по 2-3 -ца и секогаш не наоѓам време да ги поздравам тие што ги читам,што ми оставиле стварно добар впечаток а некои и онака што сакам да ги поздравам... Ingvild Gordana10 Bubbi Anouk Katerinceee ljubam Ana.Jones Sweet.Child Wild.Child Glossy-girl Hipster Shelea Someonespecial Trendafilka Micheleljubov Yipman2 vitomir DAngel DivineButterfly kravce bittersweet Snow-Queen Doozy Nymeria zhap4e anabel-a ludoto19 Libera rici.aaaaa marama Ana-Banana calliope I.love.your.lips pamelche perlaa LilBaby lunicka tea4e Stoimenovska bluegirl7 julie77 Cacy danichap Oxymoron AnaKarenina tweety26 Bubbi Adi888 Jagoda123 Lella anichka94 Elennaa Emma89 Lepaaa simpaticnaa mims-89 tessie sweet-star girl-miri kolache.99 Idonea Rose96 rosebush Mermaid90 Ammy.Lee
Поздрав и до вас девојки Micheleljubov, tessie, Divinebutterfly,ilipili, Ingvild, kravce, Gordana10, rici.aaaaa . Сп до:Libera, Abeja (одамна ја немам поздравено), lolyta777, Yowannty, Adi888, anabel-a, Ilusionist, Adi888, anabel-a, LilBaby, Stoimenovska, Yowannty ... Ви испраќам еден ваков виртуелен бакнеж . Spoiler
S E R A F I M A прекрасната Што би правела јас без тебе? Поздрав до Еленче и Независна, се надевам сте добри