Дузи и Шилеа. Пред две години не очекував дека ќе најдам пријатели на форумов,но гледам дека се промени. Ви благодарам!
^^ До дечково над мене, никогаш го немам поздравено Аии Гушки до CIA, LilBaby, Angel-Adriana, rici.aaaaa, Lepaaa, Divinebuterfly, Ilipili
СП до: Џенцкава над мене ( ме заборави ) и до Моира ( од прееска се токмам да ја поздравам и еве конечно, официјално ) А и до колешка ми ( сеа ми текна, за малце ќе заборавев ) А другите, у наредна прилика
Најспецијален поздрав до Artemission! Зошто понекогаш кога ја читам, се враќам наназад да видам да не сум го напишала јас мислењето. Баш тоа ми се случи пред малку! И да сакам coffee meeting, зошто знам дека имаме многу заеднички теми! Повели едно букетче со слаткиши! Поздрав бек до Adi888, најмила, ќе ве посетам тебе, на DivineButterfly и ilipili во БТ, наскоро! Поздрав до сите три! Еве облажете се и вие:
СП до девојкава над мене Диванбатерфлај, Литл-Фајри,гирл-мири, Анабел-а, Сноу, Ана-Каренина и Серафима.
До една многу мила феминка која одамна не сум ја поздравила: L-enna Со апел почесто да ни пишува, наместо само така нечујно и скришно да дели ѕвездички Повели зелени јаболчиња Еднаш прочитав дека сакаш да јадеш зелени јаболки и го запаметив тоа бидејќи јас само такви јаболки јадам (стварно немам поим зошто, ама црвените и жолтите не ми се толку вкусни). Имај убава вечер
До сите љубители на чудесните пријателства. Си го гледав линкчево и си цуцурам ко неарна од што е слаткоќа. Чумрам! http://www.youtube.com/watch?v=D36JUfE1oYk
Би сакала да ја искористам приликава и да ве поздравам сите,се средив,се вратив на форумов. Премногу ми недостигавте.