До Yipman, EleMental и JoxyTheFreak.. Ви се восхитувам, заради тоа што сте различни од другите машки. Не сте исти..не не.
Да ги поздравам девојкиве мили Jule.Sk tea4e Adi888 Divinebytterfly LittleFairy MissRicci Srcekrsacka Serafima Bubbi Trendafilka Ilusionist Mermaid90 Повелете меки топли кифлички.
До Горде,Витомир,Твити26,СамуанСпешл,ПисЛовБаскетбал,Илипили, Бла и рррррррррррррррррррр (умрев додека ги напишав 20 али невр мајнд) Поздрав до сите на куп
Поздрав до девојкава над мене.Да ја утешам,затоа што гледам нема да го дочека поздравот што и беше ветен
Поздрав и до тебе,кој чекал дочекал,дури и комшијана ги дочека дрвата на пола зима,ама ние од овој нема поздрав да добиеме
Сакам да ја поздрав девојката psychic која ни ги протолкува нашите соништа,и јас лично многу сум ти благодарен за твојот вложен труд.позз
СП до Аноук Каде си женче?! Те нема по форумов ниту во трета смена на чет?! Поздрав и до оние кои неделно одмараат И оние кои се во пмс
Поздрав назад до PeaceLoveBasketball Драго ми е што се врати! Мали подарочиња за тебе, се надевам ќе ти се допаднат! Spoiler
Еден најголем до девојкава над мене Поздрав бек до Теа4е Поздрав и до Буби,Горде и Витомир И до ПисЛавБаскетбал - Welcome Back
поздрав до сите сто ги обожават на овие слаткуски ајде повелете земете само за тие сто ги обожаават ммм