сп до моите драги девојчиња бидејќи ретко поздравувам : eli25 , blond, julie77 те нема девојче неможам да те видам , moira, MacenceEna, abeja, annath, AIT, slavica 999, ljubam со нејзината креативност, kravce , lunicka твоите постови некогаш ме дрмаат јако , imelda, и сите мамички и трудници што ги читам скришум по темиве. прекрасен ден девојчиња
До AIT, ме насмеа у темава за свекрви и сосема се согласувам со тебе Не дека нешо сум conossieur на овие песни, ама па баш оваа без утка ја имаше на сите 10ина свадби на кои сум била у животов. http://www.youtube.com/watch?v=ZQD7E6bOovo
`Поздрав бек до Joelle и Теси.Поздрав и до Моира и среќен роденден на малата принцезичка и морам да се пожалам дека очекував некоја торта ,па не сме сите на диета или пак јас не сум Поздрав и до Анатх,Грл 1985,Лолита,Ноел,Божица,Демело,Ариел,МаценцеЕна,Ели25 и Лудото.
Голем СП до tessie прекрасна девојка, обожавам да ја читам. Повели почести се од виртуелното кафенце и благушкото. Spoiler
Agrona мила ми ги читаш мислите, само што си реков да сварам кафенце и уз тоа и нешто благо да си каснам. Ќе си правиме друштво значи. епа бујрум кафенце а и блашко Spoiler
Сп до: Rici.aaaaa Snow-Queen Tea4e SnowWhite8 Sara123 The.Princess LittleFairy Tweety26 The-girl1 Erica Katerinceee PeaceLoveBasketball Dala Green Ќе направам повеќе кафиња,не се грижете
До Симпатичнаа (ептен си ми мила ) ПисЛавБаскетбал (си знаеш ) ричи.ааааа (досадно ми е без тебе на фејсбукон ) ОмниаВанитас (вака ли ти беше никот мор?невр мајнд,ке се препознаеш,поздлавче ) и до едната единствената незамислива Гордита ( ) и до Кимка и Реин (сте ме изнасмеале бре со ова како сте се испопоздравиле )