AIT Annath Joelle Doozy Kravce Moira Divine Miss.Rici Ви испраќам една детелинка со четири листа,за среќа и да ви донесе исполнување на секоја желба
Поздрав назад до Жоел, Кравче, Серафима, исто така и до Теси, Трендафилка, Љубам, Моира, Сноу (да ја прашам има ли нешто ново ? ), Луничка, Сара123, Тинкербел, тазе мамичките, Витомир, Џони би гуд (не сме се виделе сто години на форум), Јипи што ме засмејува со секој негов гиф (може не се толку смешни сликичките, колку што е смешна ситуацијата што му текнува), Хипица, Горде (на која и должам еден одговор, си паметам ја, ама никако да најдам време да седнам и да напишам), Ели, Ана, Ариел, Лилит, Нимериа, Геа, Твити, Мими, Аит, Грин, Дузи, Реинбоу, Илипили, Лудото, Ричи, ... некого заборавив, затоа не ми се поздравува и ретко поздравувам, дека не ми текнуваат сите интересни членови од форумов во исто време. Останете сите во добро здравје и имајте убав ден
Поздрав до сите кои поминале убаво на овие години,иако не разбирам зашто се овие години најубави,мислам секоја возраст е најубава.
Shelea да ти кажам, си ме лулкала синојка како бебче со поезијата. Лав-сончоглед, знаеш како оди тоа. Rossonerka баш ми беше криво што те снема еден период ама како права дама дојде и дигна возбуда во модните критики.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------- girl-miri Agrona Moira tessie Naty.P Serafima Snow-Queen ljubam Dozzy ilipili Green Nymeria Miss Ricci Anath Divinebyterfly simpaticnaa AIT Adi888 Оваа песничка ми е омилена http://www.youtube.com/watch?v=UMT490UD5MY&feature=share
Специјален поздрав од мене и Кејти-Стајл до Стоименовска Милена Торес Мона.Мона Мацушкаа Гордана10 Илипили Дивајн Ана-Банана Глоси КИМ Фернандез Ади888
Имате поздрав и од менее .... се заборавивме.Летото спиевме на чет а сега....се изгубивте Натиии поздрав и до тебе
Ме изненади мор каков одговор ми должиш, незнам, не се сеќавам стварно, ај кажи ми, баш би сакала да знам А оти одговор или ова не беше наменето за мене? Стварно не ми текнува.Како и да е, специјален поздрав и до тебе