СП до rici.aaaaa и Moira и фала ви за благото ,што убаво ми дојде Поздрав и до eli25,abeja,imelda,Грл1985,Анатх,Маценце,ДеМело и сите други кои ми го правите дружењето тука пријатно и забавно
Поздрав за joelle, LittleFairy, Divinebutterfly, eli25 ,Abeja ,Gordana10 ,julie77 ,Lepaaa , JuLleE , tessi,....
Специјален поздрав до * Nati.P * бидејќи ептен и сум благодарна. Еве веќе неколку пати сум и побарала помош а таа секогаш ми помагаше и одговараше на прашањата без да биде нељубезна и да зборува со цинизам како некој од форумот. Значи огромна благодарност до тебе Нати
Специјален, најспецијален до сите што до сега беа дел од темата Мојот фитнес ден, што црпат и шират мотивација за фитнес и што си знаат едноставно дека ќе бидат бомбони на пролет или евентуално лето. Се испишаа 100 страници!! Јас нема да ве бутам со благо јас ќе ве почастам со со сооо Овошна салата Spoiler Тегови Spoiler Патека за трчање во природа Spoiler Туна салата Spoiler Базенче да попливате малку Spoiler И не заборавајте, посебна енергија зрачи од негуваното тело. Затоа, да продолжиме така!
Ги поздравувам сите кои помислиле на мене и одвоиле време да ми упатат СП. Ретко ја отварам темава,и пред малце при пребарување на моето име видов дека сум била спомната во неколку наврати. Фала многу,ви пракам виртуелни гушки на сите. Послужете се,јас частам.
СП до Буби ( оти убава е новата песна на Андреа Бочели со Џенифер Лопез и сега ми се вртит у глава песнава, мор не требаше да збориш за песнава )
Oдамна не сум пратила еден долг поздрав, па сега ми текна СП до: rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr LittleFairy Gordana10 feminium Bubbi Lella nati44 tea4e Angel-Adriana simpaticnaa anabel-a kathy-style Witchy-style Snow-Queen k.i.m Sara123 teddybear tessie
Јас сакам да ја поздравам butterfly33 која со постот и сликите во СДК ме врати во детството кога собирав детска пошта Па кога ги видов сликите, веднаш се сетив на нивниот мирис Голем дел од тие што ги имаш ти, ги имав и јас - Sindy барбиките, крокодилот, мачињата, оние во форма на срциња, па дури и розевото плико со труба Ти испраќам сонце и сончогледи за убаво утро
СП до моите мили и верни виртуелни другарки tessie и rici.aaa Повелете на едно виртуелно кафенце и блашко. Spoiler Знам и да гледам на туркиш кафе