Сп до: Witchy-style, LilBaby, green.eyes, rici.aaaaa, Divinebutterfly, Ilipili, martinuska, AnaKarenina, k.i.m, Gordana10, pamelche, kravce, Lepaaa, bittersweet, CIA.
Огромен СП до Џиле, бејби, ми го наполни сандачето и си стави забрана за примање на пораки да знаеш, цел живот ќе те пратат моите слики, и на нив секогаш ќе јадам крофни
ЌЕ ти кажам јас тебе надеж за средба Ни два дена мир немав, одма почнавме со предавања Али мора да го договориме кафе за нареднава недела, да го пушимо по една Кис, и остали лигавешници Spoiler
СП до Anouk (ни ја нема нешто последниве денови), PinkGir123 (да помине брзо времето) и CuteEva (поминаа испитите?) Ајде на по едно топло чоколадо да не згрее
До КОКИЧЕТО ,ти благодарам на топлиот и искрен муабет и по незнам кој пат до КРАВЧЕ ме зарази со песнава http://www.youtube.com/watch?v=uOqCc7hblK8 .нонстоп на рипит ми е ... добар "слух" имаш признавам
Ајде еден СП до сите кои ги читам. Spoiler -Lella -Dala -l0vE...-love -figgiMK -SweetChild -Someonespecial -AngelOfArh -Snow-Queen -pamelche -Hipica -Agrona -Katerinceee -Lux Еве нешто да се почастите.
СП до: Lella Dala (спојлерот специјално за вас две ) Spoiler :geek: :geek: :geek: :geek: :geek: :geek: LittleFairy feminium Gordana10 rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Ilusionist Marjan007 Bubbi tea4e nati44 srcekrsacka the-girl1 Angel-Adriana simpaticnaa girl-miri Sara123 tessie