Краво моја, во вакви моменти мои на пмс, јавно пред цел форум сакам да ти кажам дека многу многу многу многу многу многу многу те љубам. Во прилог ти испраќам песна пишувана за НАС*. http://www.youtube.com/watch?v=6QYtyyKgqp0 лирики: оти ми немаш кажано и ти дека ме сакаш, а? *ах колку добро звучи.
........ AngelOfArh Уште еднаш да ти се заблагодарам за се и да те поздравам .. Да си ми жива и здрава .
Специјале поздрав до...прекрасни сте Спојлер Agrona tessie girl-miri Green Anouk Annath AIT Dala Ве поканувам на кафе и благце Спојлер
pamelche ми го разубави денот човече, како јас да сум ја добила петката историја. Си се потсетив на моите средношколски денови колку и' се радував затоа што историја секогаш бев меѓу првите доброволци за одговарање. Само продолжи да редиш успеси, не заборавај да се надградуваш, а со тоа и наградуваш себеси. Се радувам на самата помисла дека меѓу младинава има и амбициозни луѓе кои ја потврдуваат бесмртноста на некои вредности. Моето regular друштво (бар шо се тиче колку често ги читам) Аgrona, rici.aaaaa, girl-miri, kravce, ljubam, julie77, Serafima, Trendafilka. Со секој пост покрај бруталната реалност, ја покажувате нежната, ведрата и убавата страна на тоа да се биде жена. Другите шо требаше да си ги поздравам, си ги поздравив лично. Знам дека ве има и што сте на диета, ама плакнење очи и виртуелно благце нема да ве здебели. Проверено! И да, ако планирате да спортувате денес, најдов на нет едно шишенце кое ми го разубави денот. Ако најдам или успеам да направам такво, само од него ќе си пијам вода кога спортувам. Maybe it's just me, ама не можам да го гледам подолго од 5 секунди и да не ме насмее.
СП ... до Теси. Жено не му се замарај, уживај и биди присатна. За убаво попладне СП ... до Моира, Битерсвит, Пеперминт, Луничка , Анатх
До сите шо си го играaт, растат и сакат гомцето! Еј кеј POU! Јас го инсталирав пред две недели некаде а веќе сум 40ти левел, Пу ми е како домашно милениче, а најлошо е што дечко ми ич не ми го сака, само ми вика, аман од тоа гомното што ждрига, оди гладно ти е, дај му цице! Поздрав специјален, преспецијален до Кравче, Моира, АнаКаренина, Даничап, Анабелк-а-а-а, Дивајнбатерфлај, Љубам, Лилит, Елементал, Тедимеченцето, Трендафилка, bittersweet, Lepaaa, Miss.Ricci, lunicka, Џули77, Либера, СДК - ми е добро утро и ококорување заедно со горенаведените дами и момци. И секако до Офспринг, Лудото и Дузи, кои ми се златна тројка која ме погодува во срце со постови За сите вас, повелете, запотете го газот! Тоа можам најискрено и специјално да ви дадам сега, и следните месеци! Јас почнав и не сакам никогаш повеќе да прекинам со овој нов живот, што беше доста, беше, гурман, не гурман, дебелка ал веселка, не не, не се може повеќе така и не се живее од тоа. Бирајте, или вежбање или пливање.
Најспецијален поздрав до Moira, Ecapereca, Lori, Lale, Eli25, и сите други "исчекувачки" од темата која сакаме да се затвори! И ви млагодарам вака јавно за целата поддршка која безусловно ја давате! Ве сакам најмногу!
До Сефора,зошто без неа ќе немав хеланки/панталони од скај тн кожа! Јас не верувам дека друг некој би направил таков потег за некого што не го познава! И ус пат јавно да се заблагодарам!
анке мори тенк ју вери мач специјален поздрав и до тебе со следнава сликичка да ја поздрава и офка уз пут, ќе пиеме кафе набрзо еве го, еве го гребачот на раце