До сите шо планират на 19 април да идат на Балашевиќ. Да знаете ја само коооооооооооооооолку сааааааааааааакааааааааааааам!!!!
zoka.spasov Добредојде на форумов и баш ми е мило што имаме конечно и една свекрва после толку време во темава за свекрви и снаи да даде друг поглед на темава. Според тоа што го имаш пишано, камо сите да имаат свекрва како тебе. Имај убав ден! julie77 ич не се секирај мила, ќе бидам присатна, за инает Spoiler за оние кои навистина го заслужуваат моето време nena2010 rici.aaaaa, girl-miri Spoiler
Да си ги поздравам tessie girl-miri Argona Dala Green simpaticnaa Lepaaa AIT Adi888 Annath[/colo повелете дами Spoiler
Некој повторно се вратил тука, приметив во темата за полагање матура. Поздрав назад Џинџер-моме, биди редовна - доста беа минуси. Да биде комплетен поздравот, ете и една Нашинска со него. http://www.youtube.com/watch?v=cfOa1a8hYP8
До поетесата Shelea - ти се восхитувам, девојко не сум прочитала нешто толку прекрасно и креативно како твоите стихови, вистинска уметност Spoiler И до pamelche - гледам и ти како мене ги споделуваш школските впечатоци како мене Честито 5чето историја мила, нека ти се множат
сп до Rici.aaa ти благодарам за благото ,ружите и кафето им ги оставам на другите феминки Поздрав и ди Имелда и те замолувам да си ја вратиш сликата со Прада кондурата,вака со бабава ме буниш
сп бек до гордана-.риЧи.ааааа-.тессие-. гудски до вас поздрав и до ади888.јуле77,кравЧе.ким,дала и лелла