zosto,duso devojki? A ,jas TETKA ZOKA? I jas sakam da pomognam vo dobro i loso!!!!! POZDRAV I OD MENE DO SITE ZAKACENI I OTKACENI
На сите гадно настинати (очигледно не сум сама). Среќен празник и само храбро, ќе помине и овa иако моментално ни' изгледа дека сме во хорор филм.
Сп до сите што ќе го славите св Валентајн , славете го секој ден не само денес , сп и до тие што ќе се дружат со трифун И сп до Виножитка , ајдеее ..... дојде време , време е вечер со винцето , време за со дечкото време надвор од форумов едно 5-10 часа .... и ден не би било лошо Да после човек се прошета низ улиците на Модни Критки без да го сопре полиција. ЕХЕХЕХ ЕЕХЕХЕ ЕЕХЕХЕ ЕЕХЕХЕ ЕХЕХЕХЕХЕХЕ ЕХЕХЕХЕХЕХЕХ ЕХЕХЕХЕ ЕХЕХЕХЕХЕ ЕХЕХЕХЕХ
Додека повторно не заборавам (не сум виновна јас додека создавам уште еден мозок, дел од мојата мозочна функција се намалува ) да вратам на поздрави и да ги поздравам тие што ги читам Littlefairy, Adi88, InesH, AnuskaNestle, Hipster&LilBaby(како сестрички да се, една без друга не иде ) Moira, Kravce ,Mandylane, Julie77, Serafima, Trendafilka, Anabel-a, Ludoto19, Teddybear, Danichap и AnaKarenina Доста е за денес, сигурно сум испуштила некого I`m sorry
Покрај толку нервози, променливи температури, те замрзнати те одмрзнати токму ова и ни е потребно денес. Вино и музика Посебно СП до tessie, rici.aaaaa, Tetka Zoka, elena.mak..... и сите други ве поздравувам многу, и секако поздрав нааајголем до сите make up стилистки што ја играат редовно играта "нашминкај"
Еден огромен до БитерСвит Исто поздрав и до Тетка Зока,мило ми е што имаме повозрасна членка на фемина.Добредојдовте уште еднаш Повелете и двете
Јас не сум многу по поздравувањето и обично ја отварам темава, но многу ретко кога возвраќам од причина што не сакам да ја оптоварувам. За денес имам подолга листа што ја мислам со месеци, се разбира дискретно и во спојлерче. Спојлер Moira - Прекрасно женче. Ме воодушевуваш со своите ставови, амбициозноста, искреноста и убавината: ти си буквално се' во едно. EleMental - Супер кул човек, искрен, фер и многу паметен. Ми фали другар како тебе во близина. slavica999, lunicka, Gea, lolyta777, Ariel, bittersweet, AIT - Најфините мамички. Yipman2 - Луд без конкуренција. Phyramide - Затоа што е најпозитивниот човек некогаш што сум го сретнала. marama, rossonerka, Hipster - Женски кои ги обожавам поединечно, а и во тандем. Doozy, anabel-a - Упорни, интересни и паметни девојки. Со особено внимание и мерак ве читам. Lepaaa - Лепа во секоја смисла на зборот. BoaVista - Женска и пол. Паметна, згодна и неопходна. И уште една група женски овде: Angel-Adriana, ines.h, rici.aaaaa, tinkerbelll, TheaEsposito, TeddyGrey, LittleFairy, Anna-Banana, Chocolate.me, Divinebutterfly, Glossy-girl, green.eyes, crazyinlove19, nennsy.densy, Sara123 и Special.Someone кои се сетиле на мене последниве неколку месеци. Гушка и до вас.
Поздрав до tessie,girl-miri,Agrona,AIT,Artemision,Annath,CIA,Gordana10,Snow-Queen,Green Повелете Спојлер
јас сакам да ги поздравам сите кои на овој ден ја покажале својата љубов и кој исто така добиле внимание од саканата лиЧност... кој барем за овој ден поЧуствувале љубов од саканиот-саканата и кој истите ги направиле за се поЧуствуваат сакано бидете секогас срекни и сакани,бидејки сакате и ве сакаат љубовта е навистина едно вистинско и силно Чуство кое само може да се доживее за да се знае како е
Еве јас петочно расположена ќе направам подолга листа Да си ги поздравам оние кои ги читам, кои ми се драги и чии што мислења ми се допаднале girl-miri Dala LittleFairy feminium nati44 pamelche anabel-a Gordana10 Lella Sara123 Angel-Adriana tea4e Snow-Queen rici.aaaaa teddybear Anouk Ilusionist Bubbi srcekrsacka Elennaa tessie Agrona the-girl1 l0vE...-love LilBaby girl.9 EleMental Shelea k.i.m gentle.girl Srckata28 PeaceLoveBasketball Anna.Banana Divinebutterfly barbie28 simpaticnaa kathy-style OmniaVanitas Witchy-style Maroon5 Mrs.Cuper Katerinceee antonina Yowannty