сп до сите феминки што со радост чекаат викенд да дојде и да се изнажуркаат сп до хапигрл штоима дечко о д кавадарци (дечко или маж од кавадарци се зима) така велат постарите
еден сп до оффспринг која така ме настрви за пица а јас мртва гладна дома имам полнети пиперки и не ручам ... хах .
Да ти помине земи исечи лепчиња и намачкај маргарин. Нареди на лепчето кашкавал, салама, маслинки и печурки. Ќе ставиш кечап и ете ти пици! И зачини го со оригано.
оф оф оф што убаво њам само не јадам печурки ... и би сакала ама неможам мајка ми ке скрене начисто ... хахахах ... ке си чекам до вечер па ке гнетам некаде по можност во мекдоналдс ....
СП до Озбилнажена, Анат... ма до сите озбилни и неозбилни девојки и жени. Ми фалите многу. Се е ок, ама на работа имам премногу обврски, и не успевам да се приклучам, а исто и од дома. Таков се погоди периодов. Се надевам дека ќе помине побрзо, зошто навистина ми фалите!
До сите кои сега се спремаат за излегување Ајде нешто за расположение http://www.youtube.com/watch?v=yUWAcCUU ... re=related Од кај ја извадив песната, стара е со години ама уште е интересна
сакам да си ги поздравам сите феминки што многу ги сакам! си знаат тие кои се! нели? А и сите што ја гледаат Горка Љубов! глупости! Мораше ли да умре? Сите филмови турски со тажни креви, па не е фер!!!