И ти си растела, мама. Желби си имала, си плачела. И ти си молела, ме чеке друштво време е, мамо пушти ме. Поздрав до мама http://www.youtube.com/watch?v=p-BqzXLuqWc
Специјален поздрав до мојата прва пријателка на форумов tweety26,одамна те немам поздравено,се недевам дека местово ке ти се допадне.
СП до ЕлеМентал, друже вака постојано да те читаме срекно заљубен со позитивна енергија. Нема муабет кој не ти држи вода.Затоа и имаш посебно место на форумов, покрај толку жени, а да се разбереме тоа не е лесно Даничап, женче(до душе ти си девојченце), многу си ми мила и блиска до мисли, топлата душичка ти зрачи и преку виртуелниов свет, да си ми поблсику би те малтертирала за средба Миднајт.флавор и за тебе мила една гушка и посакувам што побрзо да те гледам во категоријата бебе само лабаво И до АИТ, тоа што не сме на иста фрекфенција за некое мислење, не значи дека не те почитувам
Ќе го гледаме секако, само да завршам една работа, па ќе те барам попосле. ______________________________________________________________________ Поздрав до сите кои се радуваат што почна II семестар и што ќе бидат чекор поблиску до дипломирањето! :geek: ако ве има такви, сигурно не сум единствена
До роденденката ЦИА, како памтиш алал да ти е До Грин Ајс До Артемиш'н - убавино една, твојата себична желба е и моја себична желба!
Екстра специјален до figgiMK Ист аватар имавме, го сменив, но сеуште се бунам кога ќе ја видам сликичката.
СП до девојките кои што редовно ги читам Hipica ilipili SnowQueen Angel-andriana Dala Gordana10 Ilusionist psychic
Сега и јас ќе направам подолг список за да си ги поздравам оние кои ги читам и ми се допаѓаат нивните мислења Snow-Queen Angel-Adriana Ingvild TheCandy880 Gordana10 Katerinceee ljubam Ana.Jones Sweet.Child Wild.Child Glossy-girl Hipster Shelea Trendafilka Someonespecial vitomir DivineButterfly Lella Tea4e Dala kravce Doozy Nymeria anabel-a ludoto19 Libera rici.aaaaa marama Ana-Banana calliope I.love.your.lips pamelche perlaa LilBaby lunicka Stoimenovska bluegirl7 julie77 Cacy danichap Oxymoron AnaKarenina tweety26 Bubbi Adi888 Jagoda123 anichka94 Elennaa Emma89 Lepaaa simpaticnaa mims-89 tessie sweet-star girl-miri kolache.99 Rose96 Mermaid90 Majuvcence13
Еден огромен поздрав до TheCandy880 што се труди да ми ги разјасни поимите за кафе,ти благодарам. повели од мене да се напиеш едно кафе.
Гооолем СП до вас драги мои девојки tessie, rici.aaaaa, gentle.girl, Someonespecial, I.love.your.lips, the-girl1, l0vE...-love, Snow-Queen, girl.9, Divinebutterfly, feminium, Bonie, Speechless, Mermaid90, leo-n-tina, eva11, xoxo..gossip-girl, senza.parole, xipi, erica, Angelinkka, Dala, sweetyy1, Lella, girl-miri, papagal4e, k.i.m :up: Повелете Spoiler Нешто и за оние што се на диета