Специјален поздрав до... girl.9 tessie Dala girl-miri kravce Doozy Nymeria Green Argona Ariel Snow-Queen simpaticnaa Lepaaa AIT Adi888 Annath feminium
Поздрав до rici.aaaaa. Остани си таква, креативна и дарежлива на убави зборови и позитивни вибрации. Пред се` тоа самата тебе те облагородува. Аgrona релативно тазе виртуелна другарка, ама за кратко време многу пријатна комуникација си остваривме и многу научивме една од друга. julie77 затоа што во многу нејзини мислења ги пронаоѓам и сопствените ставови за нештата. kravce за реалниот пристап и љубовта и единството со природата и животните. Spoiler
Специјален поздрав до... girl.9 tessie Dala girl-miri kravce Doozy Green Argona Ariel Snow-Queen simpaticnaa AIT rici.aaaa LittleFairy figgiMK Hipica Gordana10 psychic Angel-Adriana Trendafilka Shelea Someonespecial Lella Tea4e marama Adi888 Annath feminium И ДО СИТЕ ДРУГИ ШТО НЕ СУМ ГИ НАПИШАЛА
СП ... до Теси. Ете ти без да знам дека си ме поздравила на ум ми беше да те поздравам, до толку сличности имаме. СП ... до Црвенкапче Spoiler
Специјален поздрав до: Snow-Queen rici.aaaaa Tea4e Flower27 girl.9 LittleFairy Anouk Ingvild Elennaa Mermaid90 Miss.Ricci anichka94
поздрав до девојките girl.9 Agrona rici.aaaaa tessie Flower27 Gordana10 LittleFairy ljubam tea4e Someonespecial, I.love.your.lips, Dala ким имајте пријатна веЧер
Поздрав женски k.i.m , eva11 , Snow-Queen , feminium , Dala , psyhic , tea4e , Flower27 , gordana10 , rrrrrrrrrrrrrrrrrr и xipi
http://www.mixcloud.com/bassinfusion/ba ... -sexy-mix/ До сите што воделе љубов ноќва. До сите понеделнички инсомничари ко мене. И такви кои пиеле винце ко мене (за сон). И до надежта дека вторник ќе биде невообичаено убав ден,иако има тенденција да биде благо грозен дури и кога е убав! И до Ариел. Се згнав со истото сега.
Ммм да Поздравче и до тебе и добра ноќ И до останатите 3та смена,исто и вас добра ноќ. Абе не дека неќам да си легнам,ама креветот не ме сака I'll become a vampire