СП назад до girl-miri, I.love.your.lips и Flower27 И СП до најдрагите feminium, nati44, Lella, Angel-Adriana и до pamelche и Elennaa - интересни девојчиња
Уште од кога сакав да ја поздравам шмизлава - СамуанСпешл што ке пише на чет и после не враќа Ако ако Spoiler И да,нормално се шалам И сакав да ги поздравам Дузи,Трендафилка и Серафима,девојките што со срце им ги читам мислењата А да,и Гордита И Витомир
Хехехе Сега нешто ретко и се уклучувам на чет, а и кога ќе се уклучам скоро никој нема Поздравче и до тебе Фејри
Најспецијален поздрав до Буби ( Буби мор, убо, па да частиш од првата плата ) и до Илузионистката ( )
Поздрав бек за julie77,I.love.your.lips,Dala,girl.9! Најспецијален поздрав за Gea,да те читаме во темите за бременост ,за на крај
Поздрав до ДеМело и честитки за роденденот на синчето ,да расте голем и секогаш да го краси насмевка на лицето и среќа во срцето. Поздрав и до Ричи.ааааа,Анатх и Имелда
Специјален поздрав до RainBow ја следам во темите во литература и сето она што го чита и два критика. Секоја чест како наоѓа време толку да чита, искрено и завидувам.
Поздрав бек tweety26,се надевам дека за убаво си ме сонувала,и остани си таква каква што си,затоа што многу се ретки како тебе.