Оуу, од кога ме немало во темава! СП бек!! И до тебе поздрав! СП и до тебеее!! СП и до вас девојки: Hipica Someonespecial gentle.girl girl.9 Gordana10 Ariel kate21 LittleFairy gentle.girl ludoto19 feminium Wild.Child AnaKarenina tea4e Lella nati44 julie77 Katerinceee mims-89 Adi888 Anouk Jagoda123 creshicka Doozy Artemission homealone Trendafilka marama k.i.m Sara123 tessie
Еден топол поздрав бек до bittersweet која секогаш ми развлекува насмевка на лицево додека ја читам во СДК. Попладневната кафе пауза ми ја правиш поубава Еве ти една златна рипка - замисли си желба
Одамна немам поздравено никој сега еден групен поздрав за сите оние кои со задоволство ги читам Markusa2, pamelche, Sexybaby86, AnaKarenina, Yipman2, Serafima, Doozy, Slavica999, Miora, EleMental, Elennaa, danichap, Ljubam, Adi888, Ilipili, Lunicka, Someonespecial, bittersweet, TeddyBear, TheCandy880, Vitomir, creshicka, Jagoda123, Micheleljubov..
сп до Моира и голема благодарност за советот со чаевите спиев како бебе и за некое чудо се разбудив наспана (нешто што ми се нема случено со месеци)