До дечково над мене До грл.9 , нати44,лела и дала (како сестри сте,у комплет одите ) И до Илужнист,Гордита,Илипили,ДивајнБатрфлај
Специјален поздрав до ... LittleFairy tessie Green Rainbow girl-miri Annath Agrona Tessi AIT Moira Snow-Queen Adi88 Artemision
СП бек до Umbrella22 - многу ми е мило што со задоволство ме читаш и СП до tessie, пример си ми за зрела личност, стабилна во ставови Spoiler
Ајде еден голем СП до оние кои ги читкам. pamelche l0vE...-love rici.aaaaa tessie LittleFairy Snow-Queen Gordana10 tea4e Umbrella22 AnaKarenina Doozy Someonespecial Jagoda123 creshicka girl-miri Angel-Adriana Ariel feminium Wild.Child Lella nati44 Katerinceee marama Sara123 AngelOfArh Dala Hipica Spoiler Eве нешто за вас:
Someonespecial и rici.aaaaa Ви благодарам за убавите зборови а на тебе Someonespecial, секоја чест за однесувањето/културата и размислувањата (барем од она што можам да го видам преку мислењата). На твои 16 години, стварно си special. Angel-Adriana, girl-miri, the-girl1 julie77 после толку образложување зошто уживам додека те читам, веќе секој збор е излишен. И до Agrona (искрено, мене највеќе ми се свиѓаше твојата О.Х. во Нашминкај) Ајде сладокуски мои (не дека сум нешо поарна), бујрум Spoiler
AnaKarenina Една од најомилените,ако не и омилена членка на форумов.Многу интересна личност,чиишто постови секогаш ми претставува задоволство да ги читам.
До Шилеа, затоа што ги има најубавите љубовни патичиња добиени на подарок! Кај црвени, кај со точки... Ме потсетуваат на јаготки .
rici.aaaaa (мило ми е што ни пишуваш повеќе сега), Agrona (фала,ќе се дружиме во играта,а и на форумов), LittleFairy (сонцушка си,и ти си ми оставила убав впечаток,а и ние нешто роднини паѓаме јас butterfly,ти fairy), tessie (пошто те читам и ми си интересна), I.love.your.lips (пошто ми си мила и не забораваш да ме поздравиш), tweety26 (пошто си слатко и мило чупенце), Gordana10, k.i.m, ilipili, RAinbow, Adi888, eva11 (друштвото за муабет и што си ги сакам и почитувам ), Libera, Miss.Ricci (ептен ми е мило што си станавме блиски и ви благодарам за секој совет и што сте тука за мене), Moira (ептен си ми слатка женче), eli25 (фала за детелинката,и јас тебе ти посакувам многу среќа и секогаш да ми си насмеана), Witchy-style (мило ми е што си тука и фала за поздравот), lunicka (секогаш те читам и да знаеш,те сакаме сите!), Anouk,Bubbi (мило ми е што има добри ликови и меѓу поновите И Бубич честито за работата), Someonespecial (фала за поз. и да знаеш стварно си спешл,ми се допаѓаш!), crazylady (кај си ти женска,пиши ни почесто ), anuskaNESTLE (и јас го сакам Pou и тебе!), julie77 (мило ми е што сега си порасположена), Artemission (фала за поздравчето и да ни пуштиш уште некоја комбинација : ) ), cigarce (не сум те поздравила одамна,а те читкам), Ilusionist (ми се допаѓаат твоите мислења,си се дружиме навечер,а и знаеш да ме насмееш), girl.9 (не сум те сретнала многу по темите,ама ќе се потрудам да те запознаат подобро,фала за поздравот), CIA (си се изнаигравме Criminal Case,ај па и муабет ќе си направиме) Еве за сите од мене и да си сецните од тортата и кафенце: Еве и кој сака овошна
Еден виножитски поздрав бек до оние кои ме поздравиле girl.9 girl-miri the-girl1 Umbrella22 Angel-Adriana xoxo..gossip-girl Foreveryoungiwannabe
Најспецијален поздрав до администраторите Специјален поздрав до Дивајн, Ким, Реинбоу, колешката ми Илипили, Луничка, Буби и Илузионист а и до Моира ( оти ме смејт со постовите во сдк )
Поздравдо Керчето Дивајн Колешка ми Ана Карељина Либера Ади Серафима Кимка Буби Аноук Ричи аааа Ева 11 Илузионист БитерСвит Шила-ептен ми е мило што тои дојде љубовта и шо си среќна Љубам Луничка Кравче Повелете смејте се,сакајте,уживајте. Смајлињата на Феминка ве поздравуваат
Divinebutterfly,ilipili,Umbrella22,Gordana10,marama, Moira, tweety26,zhap4e ЗЕМЕТЕ СИ ШТО ВИ Е ПОТРЕБНО!