Поздрав Ilusionist Bubbi Gordana10 Angel-Adriana Ilipili Srcekrsacka Ingvild LittleFairy Gentle Girl Eva11 Someonespecial I love your lips Послужете се
Сп до Ангел-Адрина Памелче ЛитлФејри Аноук Буби Лела :geek: нати44 тајгерлејди тедибеар Трендафилка Еленнаа ДивајнБатерфлај Артемишн (многу ми се допадна блузата со зелениот парк од модни критики ) Самуанспешл ЏентлГрл Ај.Лав.Јор.Липс Илузионист марама љубам кравче ричи.аааа д-грл1 симпатичнаа Амбрела22 грл-мири теа4е агрона теси Дог-ловер
Многу СП до danichap Искрено, твоите постови секогаш зрачат со некаков мир, смиреност, позитивна енергија. Слабост ми е се' што е поврзано со Германија и јазикот, најмногу Xavier, признавам Мене лично ми е омилена од неговите, те поздрављам таму до Немачко со ова (и ако не ти се свиѓа Франкфурт, се мењаме, а? Се шалам ) http://www.youtube.com/watch?v=VS4fyxuFZvA Исто, СП до група членки (и член ) во чии постови во последно време посебно уживам додека ги читам: EleMental lunicka eli25 Trendafilka teddybear ljubam Lilbaby
поз бек до rici.aaaaa Someonespecial the-girl1 tessie AnaKarenina Dala Ај.Лав.Јор.Липс поздрав и до -греан-ејес...лелла...ким...горде...хипица...агрона...боние ви посакувам убава веЧер на сите
Поздрав бек до Дала и Аноук Огромен поздрав и до Дивајн,ептен си ми мила,а ништо чудно да сме роднини ова самовили и пеперутки
Сп до сите феминки на кои деновиве им се како времево...но сепак имаат сила и се позитивни насмеани и оптимистички. Епа еве и Snow да ве почасти:
tessie (Обожавам да те читам навистина преубаво размислуваш, позитивна личност си и научив многу работи од тебе ), rici.aaaaa (толку мила личност така јас те доживувам како прекрасна и мила личност), Flower27(мила со тебе не се знаеме убаво вака виртуелно се надевам ќе се запознаеме уште поубаво), gentle.girl(исто и со тебе сакам убаво да си се запознаам на овој форум да си се дружиме), girl-miri(те читам и сакам да те читам навистина и мило ми е што си се дружиме), Dala (Даличка и тебе те читам те следам и сакам да те читкам и да си се дружиме), Snow-Queen(Квинче те читам тебе секогаш те следам и навистина многу убав впечаток ми имаш оставено искрена си дружељубива со сите остани таква прекрасна каква што си) , Divinebutterfly(поздрав до тебе остануваме да си се дружиме и понатаму да си шминкаме хехе) Па повелете почестете се Spoiler
С.П до... tessie Agrona girl-miri Divinebutterfly Аnath Gordana10 i/love.your.lips srcekrsacka Moira Serafima trendafilka ljubam Snow-Queen Spoiler
СП назад до мојата почитувана, сакана, луда, ангелче, ненормална, со 4 буквии... Spoiler DALA! ( :geek: ) И до Фејри исто така.. А одамна не сум ве испоздравила, само враќам.. Еве сега нешто подолго од мене! Spoiler Snow-Qween Glossy-girl NyanCat Sara.Be Beautiful.Princess nati44 pamelche BeYourself Lilit Someonespecial vitomir Chocholate.me xoxo..gossip-girl hermosa sweet-star gentle-girl Agrona I.love.your.lips ocila phisik Angel-Adriana Katerinceeee A.Fenty the-girl1 Dala (пак, што да правиме, ќе се расипе традицијата :geek: ) Speechless Oxsymoron (така се пишуваше? ) Nymeria итн итн итн.. Слободно можете да се почестите: Spoiler и за крај... Па доста е.. ќе се здеблиме Што велите за гозбава, а? Па нека ви е на здравје, девојки! П.С. примаме и неканети гости, и така сево ова не можеме сами да го изедеме, зар не? Па кој сака - нека повели!! .. Ве Сакам!!! Останете СПозздравени ситее!!
Поздрав назад до уандеј Поздрав до Горде,Аноук,Илужнист,Витомир и Буби И еден баш специјален,од дамна планиран,а никако да ја поздравам-до Annath незнам што да кажам, искрено незнам,ти се восхитувам на трпението и на добрите совети кои ги даваш посебно на феминките со деца/бебиња и на трудниците,што помагаш во здравствените проблеми , алал да ти е...